is er een oplossing voor striemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bio-Oil….... binnen 2.5 a 3 maanden resultaat!!!! Bij mij prima gewerkt, werkt goed tegen striae! Mijn littekens zijn allemaal vervaagd, bijna niet meer zichtbaar en mijn striae is ook erg vervaagd….voor mij is dit echt een wondermiddeltje, na ook vele (belovende) producten te hebben uitgeprobeerd. Succes! Het zit in een klein flesje, maar er zijn op internet ook grotere verpakkingen te krijgen. Je hebt er ook maar heel weinig van nodig, het is olie. Wel heel goed inmasseren, niet er "op" smeren. Dit bevorderd ook de doorbloeding en heeft een positief effect op zich, dus draagt bij aan het vervagen. Bij de drogist, flesje van 60ml kost 11 euro, maar je doet er heel lang mee.

Als het om zwangerschapsstriemen gaat: nee. Ze vervagen na verloop van tijd maar gaan nooit helemaal weg.

De oplossing VOOR striemen te krijgen is zwanger worden. Of in een korte tijd veel afvallen. De oplossing TEGEN striemen is er niet. Wel als je onder het mes wil. Plastic fantastic. De beste oplissing is zoutzuur;-)

Flink schrobben en schuren en peelen. En dat een keer per dag: flink masseren. Daarna met een goede olie goed inwrijven. Ik geef geen garantie, maar hier staat beschreven wat je moet doen, inclusief een schema voor een paar weken. Na 8 tot 10 weken zal uw striae in lengte, diepte en breedte afnemen. Verminder de massage dan tot slechts 1 à 2 keer per week. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/13563-striae-verminderen-en-verwijderen.html Toegevoegd na 3 minuten: Nog een paar mogelijke behandelingen, maar daarvoor moet je een goed en gespecialiseerd schoonheidsinstituut of schoonheidsspecialist zoeken: IPL-behandeling Microdermabrasie Lightwave LED Ook hier geldt: hoe efficient die b ehandeling voor jou zullen zijn is zo niet te zeggen. Hangt van te veel factoren af. http://www.beautynieuws.nl/nieuws/464/Wat-kun-je-doen-tegen-tegen-striae

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100