hoe word ik breder ?

ik bedoel niet zeg maar breder in wijdte maar zeg maar een vollere voorkant en achterkant

Toegevoegd na 1 uur:
ik bedoel dus mijn borst/ buik en mijn rug dus NIET mijn billen :p

Weet jij het antwoord?

/2500

Ha, die Jigsaw; Probeer eens een fastfooddieet in combinatie met fitness.

misschien is dit een optie ??? laat je overrijden door een bus ?? (grapje)... Zwemmen ...veel zwemmen ...dat is DE oplossing

Anabole Er zijn er die zich binden aan de androgene ontvanger in de spiercel, waarna ze overgaan tot het omzetten van eiwitten. Dit zorgt voor de vergroting van de spiermassa. De andere steroïden binden zich niet of nauwelijks aan de androgene receptor maar zijn in staat er voor te zorgen dat het spierweefsel niet wordt afgebroken wanneer het lichaam glutamine aan de spieren wil onttrekken.

Ga dan eens op dieet naar zoete dingen ,en kijk dan of je wat breeder bent geworden. Toegevoegd na 16 seconden: breeder=breder

Als je al traint op de sportschool doe je dat door je training aan te passen en massa te gaan trainen. Dit doe je door 4x8 te vervangen voor 6x6 met zwaarder gewicht en dan vooral bij borst en rug oefeningen.

Voor je billen is het goed om krachttraining te doen. Daar krijg je stevigere en rondere billen van. Ik neem aan dat je mede dat gebied bedoelt!

De Zgn 'kipfilet' in iedere 'betere' winkel verkrijgbaar. In combinatie met een goede (push up) BH zorgt deze voor 'een maatje meer'. Qua achterzijde; sportschool ed zijn waarschijnlijk goed bij een 'uitgezakt achterwerk'. Bij bij strak/niets heeft het niet het gewenste effect. Oplossing is een speciale Levi's jeans voor dames welke wat extra steun geeft. Voor het overige; zolang de wet van de elasticiteit het nog wint van de wet van de zwaartekracht hoef jij je nergens zorgen om te maken.

Fitness, daar heb je speciale toestellen er voor bij mij werkt het ook!!

Zorg dat je zwanger raakt, moet je zien wat er gebeurd. Toegevoegd na 2 minuten: In tegenstelling tot je icoon, zie ik dat je een man bent, of is dat ook een verkeerde gevolgtrekking. Op naar de sportschool en aan body building gaan doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100