Een tampon allergie,of iets anders?

Ik werd soms heel ziek.
Dan gingen de klieren in mijn nek en keel opzetten,vervolgens kreeg ik hoofdpijn en moest ik overgeven ik voel me dan echt heel slecht later kwam ik er achter dat ik dat alleen maar heb als ik een tampon gebruik,ik ben hiermee naar de dokter gegaan en ik was niet zo tevreden omdat ze zij dat ik allergisch ben voor tampons en dat als ik een spiraaltje zou nemen van die problemen af ben.
Maar ik wil juist weten hoe dit kan gebeuren en wat er in zit waar ik niet tegen kan en als ik op het web zoek over dit soort allergie stuit ik alleen op klachten als jeuk maar dat heb ik niet.
Dus wat is het nou en hoe kan dit gebeuren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Weet je zeker dat het door de tampons komt..Het is namelijk zo dat als je ongesteld bent gewoon je eigen ziek kan voelen.OVERGEVEN MISSELIJKHEID HOOFDPIJN.want je kwam er achter dat het door tampons kwam aangezien je die dingen gebruikt als je ongesteld bent.Het kan ook door de ongesteldheid komen.Gebruik ze is een keer niet tijdens je ongesteldheid en kijk of je dan ook je eigen ziek voelt.Dan komt het echt door de ongesteldheid.Na mij weten als je allergisch ervoor bent krijg je jeuk afscheiding het kan zelfs tot een schimmelinfectie oplopen. succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100