Ben je verslaafd?

Zo ja, waaraan?

en waarom?
en wil je afkicken
of vind je het prima zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja aan internetten. ja en ik stop n

Ja aan sigaretten en eten, ik rook elke avond 1 jointje maar dat kan ik makkeijk laten (alleen dat doe ik niet ;-) ) Toegevoegd op 24-06-2009 17:04:10 sorry en nee ik heb nu nog niet de behoefte om te stoppen. En vooral niet om te stoppen met roken!

Nee, ik ben niet verslaafd. Ik kan overal zo mee stoppen, behalve met menselijk contact, maar dat lijkt me eerder een gezond verschijnsel dan een verslaving. Ik zou makkelijk kunnen stoppen met GV'en, chocolade eten en voetbal, maar het neemt geen ongezonde proporties aan en ik vind het heel erg leuk/lekker.

datt houtk lkkrr vo vooor mezulf...

Nee absoluut niet, ik verkeer in de ontkenningfase.

niet meer , wel geweest , 2 en een half jaar clean......wil het nooit meer meemaken....

Ik ben verslaafd aan mijn werk. Ik vind er helemaal niks meer aan en ga vrijwel iedere dag met nog meer tegenzin naar mijn werk. Maak weken van meer dan 60 uur en ben het zat. Ik zou graag veel minder gaan doen, maar heb uiteindelijk alles aan mijzelf te danken. Heb mezelf naar een vrijwel onvervangbare positie toegewerkt, waardoor alles en iedereen afhankelijk van mij is en ik nooit weg kan of iets minder aan kan doen. Wees dus gewaarschuwd allemaal.

Aan chocolade... omdat het zo lekker is! En stoppen zal ik nooit, maar beperken wel!

Ik rook. En vind het allemaal wel prima zo... En tegen die tijd dat iemand mij de garantie geeft dat als ik stop niet in 6 weken 20 kilo aan kom dan wil ik best stoppen met roken... En nee. Ik heb in die bewuste 6 weken amper geld gehad om snoep e.d. te kopen. Dus kom niet aan met dergelijke b*llsh*t reacties op dit antwoord...

- Aan roken. Zou wel willen stoppen maar wil niet dik worden. - Aan slapen met de radio aan. Heb ik geen problemen mee (en mijn man ook niet, als ik maar met een oortje luister). - Aan mijn Macbookje, internet en mailen. Vind ik prima. - Aan een wijntje onder het koken. Mag van mij ook blijven. Verder ga ik maar niet, want ik vind de lijst al redelijk lang!

Roken, koffie, sex en geld. Jammer genoeg zijn er maar twee in overvloede verkrijgbaar in de winkel.

Roken en sex. En roken na sex is helemaal geweldig :)

Roken en aan Labello's. Dat schijnt ook een verslaving te zijn..

Ja, aan chocolade en aan mijn vriendje.... En aan twitter en Hyves....

Nee hoor ik ben niet verslaafd, ik heb geen problemen met GV... IK, afkicken nee hoor aub niet... Ik vind het prima...

jazeker.. ik kan echt niet zonder slaap... als ik een dag zonder slaap moet, raak ik in paniek en zou dan wel een moord kunnen begaan voor een uurtje slaap... wee degene die me stoort als ik slaap aan het scoren ben... en ik wil ook niet eens afkikken...

Ik ben verslaafd aan chocolade en seks. Beide omdat het lekker is en een rustgevend gevoel geeft. Ik hoef niet af te kicken. Ik minder de chocolade en meerder de seks en dan is heb ik een redelijk gezond evenwicht.

ben nergens verslaafd aan wil wel veel dingen :)

Ja, aan twitter, omdat ik het leuk vind, iig het trekt me gewoon, en ik hoef er niet vanaf te kicken.. behalve nu in de vakantie dan.. En verder aan GV en msn en hyves, dat soort dingen.

Aan mijn partner! Nee, ik wil niet afkicken maar juist nog meer.. :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100