rechteroog wazig

ik heb lenzen en een bril, ik heb pas geleden een nieuwe bril gekocht met een nieuwe sterkte ong -6. en ik heb lenzen voor als ik naar buiten ga, dat vind ik gewoon fijner, maar laatste tijd vooral als ik achter de computer zit of tv kijkt zie ik het wazig door mijn rechteroog en traant het ook soms zomaar, ik heb dit al 1,5 maand ofzo, zou iemand misschien weten wat er aan de hand is met mijn oog? ik wil niet naar de huisarts maar ik wil zelf een afspraak maken bij de oogarts? zodat kunnen of moet ik perse naar de huisarts eerst?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien zijn de lenzen niet goed voor je oog. Of een ontsteking? Om een of andere manier maken je traanklieren meer vocht aan. Dat doet hij vaak omdat er iets in het ook zit wat er niet thuishoort. Misschien toch even langs dokter of opticien. Toegevoegd na 6 minuten: En ik denk dat je een verwijsbrief nodig heb van de huisarts, maar weet het niet zeker.

Een opticiën kan je ook doorsturen naar de oogarts of oogspecialist. In noodgevallen kan hij zelfs voorrang vragen. Als ik jou was, zou ik even naar de opticiën gaan, die weet in dit geval meer dan de huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100