Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is een goed laxeermiddel voor de dunne darm?

Ik heb een vernauwing in mijn dunne darm waardoor ontlasting vaak vastloopt en alles nogal moeizaam gaat. De meeste laxeermiddelen werken alleen op de dikke darm en die heb ik niet meer. Welk middel werkt laxerend op de dunne darm?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wonderolie is een betrouwbaar laxeermiddel zonder de maag- en darmslijm­vliezen te prikkelen. De werking blijft beperkt tot de dunne darm.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/altern...

Een goed laxeermiddel hiervoor is: Nourilax laxeermiddel, maagsapresistente tabletten 5 mg. Deze dien je zonder te kauwen met water of andere vloeistoffen in te slikken. gelieve eerst de bijsluiter te lezen zie bron. Verder zou ik u verder laten informeren bij de dichtstbijzijnde apotheker. Toegevoegd na 1 minuut: heeft u het liever op homeopathische middelen dan adviseer ik u Laxo van Roosvicee http://www.appiehein.com/1796-1312-thickbox/roosvicee-laxo-siroop.jpg

Bronnen:
http://www.exmedica.nl/ib-tekst/nourilax/h34426

op nuchtere maag 1 vol glas warm water drinken. suk6

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100