hoe raak je verslaafd aan roken?

mijn vrienden roken allemaal en ik neem meestal ook wel een paar sigaretten.
maar raak je verslaafd om de veelheid sigaretten. of de regelmatigheid dat je sigaretten rookt. kan je ook dat je niet verslaafd worden ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Doordat nicotine in tabak verslavend is. Naar nicotine alleen al zijn meer dan 2000 onderzoeken gedaan. Ze onthullen dat nicotine een van de verslavendste stoffen is die de mens kent en een van de schadelijkste. Nicotine versnelt de hartslag en vernauwt bloedvaten. Ze wordt in zeven seconden in de bloedbaan opgenomen — sneller nog dan een injectie rechtstreeks in een ader. Nicotine conditioneert de hersenen om meer te willen, een hunkering die volgens sommigen tweemaal zo verslavend is als die naar heroïne.

Sommige mensen kunnen haast niet verslaafd worden aan roken. Die hebben eigenlijk best wel wat geluk. Andere mensen zijn het al heel snel. Als je verslaafd wil worden dan moet je best veel roken. en je moet het ook lekker vinden. Maar PAS OP! Door roken ga je dood. Toegevoegd na 6 minuten: Hier word je niet vrolijk van

Roken roken en nog eens roken ;)

Eh veel roken

Simpel, door te gaan roken raak je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid verslaafd. Je vrienden roken in de eerste plaats allemaal omdat roken ontzettend verslavend is voor verreweg de meeste mensen. Maar het hoeft niet, als jij tot de gelukkige uitzonderingen behoort die een paar sigaretten kunnen roken en dan weer eens een halfjaar niet. Dat wordt vooral bepaald door je genen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100