Mijn matrassen zijn iets te smal en daardoor lig ik steeds in die tussenspleet. Wat kan ik hier tegen doen en hoe kan om dat voorkomen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt over beide matrassen een dun topmatras leggen. Dan kun je de beide matrassen als een groot bed opmaken. Als het om twee bedden gaat: Staan de bedden wel stevig tegen elkaar? Schuif dan de matrassen ook stevig tegen elkaar en bind er een flink stuk stevig elastiek om heen. Andere optie is een matrasvulstuk gebruiken, zie afbeelding.

Het beste is om een topper te gebruiken en dan voel je de scheiding tussen de matrassen niet meer.

Misschien kan je een soort van verdikking aan de zijkant of in het midden van de matrassen leggen wat voorkomt dat ze steeds verschuiven? Bijvoorbeeld een opgerolde deken of iets dergelijks? of je doet over beide matrassen een hoeslaken van het formaat twijfelaar, zodat ze wat beter bij elkaar blijven zitten?

Een matrassenvulstuk. http://www.postordershop.nl/Wonen-Slapen/Slaapkamer/Matrassenvulstuk.html

Eén groot matras kopen.

bij ons was dat ook zo, ik heb op de duur een hoes gekocht voor twee matrassen. was wel wat bang dat we dan opnieuw elkaar zouden wakker maken, maar dat valt reuze mee. natuurlijk kan deze oplossing niet als je twee aparte verstelbare lattenbodems hebt. in dat geval zie ik niet echt een oplossing, een topper gaat dan ook mee schuiven als er één zijn lattenbodem omhoog of omlaag zet tov de andere...

had ik ook ooit, ik had nog nooit van een topper gehoord. ik heb toen tapijttape gehaald, en op de matrassen geplakt, en toen tegenelkaar op de lattenbodem geplakt. werkt prima, als je de matrassen moet keren haal je de oude tape er af, en plakt er nieuwe stukken tape op.

matras topping halen of zo'n ding wat je tussen die gleuf doet tussen de 2 matrassen in ;)

een tweepersoonsbed kopen. of een matras vulstuk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100