kan je je vrouwelijke heupen kwijtraken met oefening en aan de lijn? of zit het in je genen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Helaas is dat voor 90% genetisch bepaald, hoewel het heeft natuurlijk ook zijn nut, je hebt als vrouw die heupen niet voor niets. Denk alleen eens aan je uitstraling.

Dat zit voor een heel groot deel in de genen. Met sommige methoden kun je lokaal wel een beetje afvallen, maar als je een 'peerfiguur' hebt, blijven je heupen verhoudingsgewijs breed. En daar is helemaal niks mis mee! Toegevoegd na 41 seconden: In het verleden zijn hier al vaker vragen over gesteld, zoek die ook meer eens even op als de zoekfunctie het weer doet.

Over het algemeen genen sorry en tuurlijk als je traint gaat het iets weg maar niet veel ,maar er is toch niks mis met heupen ik heb ze ook laat maar lekker zitten als je helemaal recht bent is ook niet alles .

Ben je een man of ben je een vrouw? Hoe iemand gebouwd is, dat zit in je genen. Als je dus brede heupen hebt omdat je bouw zo is, dan doe je daar weinig aan. Heb je brede heupen omdat er veel vet op zit, dan kan je er dat wel - voor een deel - van af trainen. Maar ga in ieder geval niet zomaar flink aan het lijnen!!!

Ik ben ook met de lijn bezig, maar ik vind mijn vrouwelijke heupen juist te breed. Het kan heel mooi zijn, maar ik ben met wat bredere heupen gebouwd.

Het komt door botten, die zijn breder/groter waardoor ze dus opvallend zichtbaar zijn. Dit is dus genetish bepaald en botten kun je niet wegtrainen. Veel mensen (mannen) houden van heupen, daar is dus niks mis mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100