Sta op het punt om nieuw bed te kopen. Wat is de beste keus: boxspring of lattenbodem en waar krijg je het beste waar voor je geld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ikea, Daar Zijn Ze Stevig.

Hastens of pullman

Wij gaan altijd naar de Ikea alleen daar is het altijd op wat we moeten hebben.... Misschien moet je naar beterbed gaan en vragen wat het beste is, of een andere winkel

Een boxspring gaat veel langer mee dan een lattenbodembed. Er zijn enorm veel beddenstunters, maar een bed kopen is een heel persoonlijke keus. De een slaapt heerlijk in een spotgoedkoop bed, terwijl een ander bij een duur zweeds bed. Ga dus vooral proefliggen en zorg ervoor dat je het bed koopt in een zaak die het bed eventueel terug wil nemen als het niet bevalt.

Ik lees veel over supercomfortabele boxsprings en lees dat nooit over supercomfortabele lattenbodems. Bij Landal betaal je voor huisjes met boxspringbedden meer dan voor huisjes met lattenbodems bedden (bijv. Sonnenberg). Dus dat zegt, lijkt me, genoeg. Ga niet in een waterbed liggen, want dan ben je verkocht! Bovendien zijn ze ook nog eens goedkoper dan boxsprings.

Lattenbodem. Boxspings zijn verschrikkelijke stofnesten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100