Ruw plekje in vagina wand wat kan dit zijn?

Ik voel in mijn vagina een ruw plekje. Ik weet niet of dit er altijd al gezeten hebt. Ik heb twee kinderen gekregen dus ik heb geen idee of dit littekenweefsel is. het is naast mijn baarmoedermond. in de rondte. Geen gekke afwijkingen verder.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt (lees: Moet) deze vraag aan je arts stellen. We kunnen hier van alles gaan speculeren, waardoor je ofwel gerust raakt of juist ongerust. De arts kan er met (meer) zekerheid iets over zeggen en je of gerustgesteld naar huis sturen, of voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. Sterkte in ieder geval.

iedere verandering die je opmerkt in of aan je lichaam wat je eerst niet had en nu wel is een teken dat je naar een arts moet.. veranderingen in je vagina, kunnen ook andere dingen zijn dan littekenweefsel.. en daarbij speelt leeftijd geen rol.. ga daarom a.u.b naar een arts, en laat het nakijken..je hebt 2 kindertjes die je nog lang nodig hebben..

Wat ik nog van de filmpjes van de middelbare school heb onthouden, heeft iedere vrouw dat! Bedoel je dat het een beetje ribbelig is? Nou weet ik natuurlijk niet hoe ruw dat bij jou is.. Wanneer het pijnlijk wordt, of het naar jouw beleving groter wordt of op gaat zwellen toch even na laten kijken door de huisarts, je weet maar nooit. En dan is het beter het zekere voor het onzekere! Waarom er lang mee wachten als het ook verholpen kan worden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100