Kan je lactacyd ook voor je penis gebruiken?

Als je geen zeep hebt voor je penis, heeft het dan zin om lactacyd te gebruiken? Zorgt dit voor een Hygiënisch effect of zal je penis verbranden o.i.d. Haha. Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je penis zal niet verbranden en het kan dus ook zeker geen kwaad. Maar of het echt nodig is weet ik niet. Als je gewoon tijdens het douchen je voorhuid naar achter trekt en er flink water langs laat spoelen en alles even goed wast(zonder zeep) moet het goed komen.

Ja, je kan lactacyd ook voor je penis gebruiken. Wel een duur grapje dat niet echt nodig is. Gebruik gewoon een huidneutrale zeep, een zacht washandje en lauw water.

Bronnen:
http://www.allesoverseks.be/cms/vragen/hyg...

Er is ook een intiem verzorgingsproduct voor mannen. Het is een wasgel die je gebruikt als zeep of als douchegel kan hij ook gebruikt worden. Het heet; Spirit of Life. Lijkt me beter als Lactacyd, want dit is echt om de zuurgraad van het vrouwelijke geslachtsdeel op peil te houden.

Bronnen:
http://www.buybeautycos.com/spirit-life-to...

Je zult er geen negatieve effecten van ondervinden, maar als je geen zeep voorhanden hebt, dan kan je het best je genitaliën reinigen met alleen water. Ga niet experimenteren met allerlei reiniginsmiddelen, wees zuinig op wat je hebt.

stuur gewoon een mailtje naar Lactacyd en vraag om advies. Kijk wat hun hierop zeggen

Je kunt beter helemaal geen zeep gebruiken voor je penis. De huid is teer, wassen met water is voldoende.

Het kan, maar waarom zou je?! Gewoon water en eventueel wat zeep werkt ook heel goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100