Wat is jou "lovestory" ?

sorry, jouw bedoel ik

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik hield niet van daten, kende niemand, en woonde in the middle of nowhere. toen zei een vriendin van mij, goh, ga es daten op knuz.nl. dat wilde ik eigenlijk niet, maar vooruit, toch maar gedaan. Eerst kreeg ik reacties zoals ieder ander. ( sportieve vrouw zoekt dito vent... ) al met al zaten er geen lampjes tussen... :-( toen zei mijn vriendin: ja maar, je moet WEL vragen om wat je hebben wil he... dat heb ik toen gedaan, een eerlijke, echte, diepgaande, lange, in het engels geschreven kennismaking en vraag om de ideale vent... enneh... binnen tien minuten hing mijn ideale man aan de lijn. ( nou ja msn dan) Maar, ..... weet je wat? ik woonde binnen drie weken bij hem, en we zijn nog steeds gelukkig samen. en dat voor iemand die het niet zo zag zitten, online iemand ontmoeten. Nou reken maar dat ik van mening veranderd ben!!!!! oef. Toegevoegd op 08-06-2009 10:01:09 en dat was dus september vorig jaar ;-)

Bronnen:
eigen ervaring ;-)

Ik heb mijn vriendin in de kerk leren kennen. Voordat de atheisten beginnen te minduimen: ik was dirigent van een kinderkoor en mijn vriendin bleek reservepianiste te zijn. En ook nog eens op mijn verjaardag:P

Ik reed op een wit paard, en toen werd ik door mijn huidige vrouw eraf gerukt.

In 't kort: ik liep in de Xenos en daar stond ie, achter de kassa. Ik heb met recht avontuurlijk gewinkeld!! ;)

Ik ben echt een kind van deze tijd (of het is alweer achterhaald, zo bij ben ik eigenlijk niet): we hebben elkaar ontmoet via internet. Niet eens via Hyves of Twitter, maar gewoon een ouderwetse datingsite.

ik kwam hem tegen, we werden verliefd, 6 jaar gelukkig, hij ging verhuizen, ik was nog jong, ik bleef achter, het is nu 10 jaar geleden, ik heb hem nooit meer gezien, ben nog steeds verliefd op hem... zuur he ;-)

Tja... Brad Pitt ontmoette Jennifer Aniston, Johnny Depp Vanessa Paradis en Orlando Bloom ontmoette Miranda Kerr... Tel daar bij op dat mijn schoonouders geen kinderen konden krijgen (oke, gejat van Herman Finkers) en daar heb je de droevige lovestory van mijn persoontje.

Mijn vriendin was heel jong getrouwd én gescheiden. 21 meen ik, ik was toen 23. We zaten op een gegeven moment te praten en hoe we er op kwamen weet ik niet meer, maar op een gegeven moment zeiden we : als ik 30 ben en ik ben nog steeds vrijgezel, zet ik gewoon een contactadvertentie. We kenden die materie niet, dus nieuwsgierig naar wat er nu zou gebeuren als je zo'n advertentie zou zetten, zetten we er allebei één, in zo'n gratis krantje, de Via Via geloof ik. Veertig brieven gehad waarvan het meeste echt bagger, varierend van een kladblaadje met een postbus (!!) tot de meest tenenkrommende epistels van mannen die ongetwijfeld nog steeds vrijgezel zijn. Er zat zegge en schrijve één leuke brief tussen waar alles me aan beviel......en aankomende september zijn we 15 jaar getrouwd. Door een geintje eigenlijk dus. Mijn ouders waren nóg minder origineel : mijn moeder was verpleegster en toen kreeg mijn vader een ongeluk met de scooter....the rest is al 42 jaar history.

My lovestory is my life... En een ieder die met mij mee wil doen is uitgenodigd...

Voor mijn gevoel is mijn "lovestory" nog maar halverwege - ik hoop nog héél vaak die vlinders te voelen. Mag ik die vraag later vanuit mijn schommelstoel vanachter de lavendelstruikjes beantwoorden?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100