ik heb een afwijking in mijn hersenen is ontdekt daarom zie ik slecht grijze en witte stoffen de witte zijn verstoord wat betekend dat dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kunnen we hier niet uitleggen zonder het precieze beeld, waar is de witte stof verstoord en hoe. Als het goed is leg de arts je dat uit, die heeft het hele plaatje voor zich. Wij kunnen wel gissingen doen maar misschien zitten we er naast. De witte stof is met name voor de informatie overdracht, maar er kunnen zoveel oorzaken zijn waardoor het verstoord is. Naar je arts dus voor de precieze uitleg.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Witte_stof

afwijkingen in de hersenstof kunnen heel verschillende symptomen en gevolgen hebben. de witte hersenstof bevindt zich dieper in de hersenen en zorgt voor de motoriek in zijn algemeenheid. specifiek is dat niet goed uit te leggen, zelfs neurologen weten het vaak niet. wel is deze arts de enige die weet -uit de gemaakte mri-scan onder andere, waar zich afwijkingen bevinden en met welke gebieden deze corresponderen. ga een goed gesprek met je neuroloog aan en kijk hoever je komt. neem iemand mee bij zo'n belangrijk bezoek, twee horen en onthouden meer dan een. maak eventueel aantekeningen van tevoren en schrijf wat je wijzer wordt meteen op tijdens het gesprek, steekwoordsgewijs. hopelijk helpt dat meer grip te krijgen op je situatie. sterkte!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100