Hoe kun je aan iemand opmerken dat hij/zij in diepe slaap zit?

Als je bij iemand komt kijken of iemand slaapt, dan kan het wel eens zijn dat hij/zij nep slaapt. Hoe kan je er voor zorgen dat je kan opmerken wanneer iemand wel of niet slaapt?

Weet jij het antwoord?

/2500

als je slaapt is je ademhaling en hartritme lager en regelmatiger. dus even aan de pols de hartslag voelen. als iemand doet alsof zal zijn hartslag omhoog gaan bij controle Toegevoegd na 9 minuten: een andere manier voor controle is de remslaap ongeveer 20% van je slaap droom je in die fase bewegen je ogen en dat kan je zien. ook als de ogen gesloten zijn zie je de pupil bewegen onder de oogleden

Hij ademt diep en heel rustig, je ziet de buik opzetten en weer rustig naar beneden gaan, zijn hartslag is ook rustiger, wat je kan doen is eerst je eigen hartslag meten (pols of nek) en dan de zijne, is er geen verschil, dan is hij wakker.

Als iemand droomt schieten zijn ogen heel snel heen en weer en volgens mij is dat niet te imiteren; wel goed zichtbaar onder de gesloten oogleden. Een mens droomt maar een zesde van zijn slaaptijd, maar als je het ziet weet je het zeker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100