Verslaving aan natuurlijke slaapmiddelen?

Hallo,

Je hoort tegenwoordig dat er regelmatig mensen slecht slapen. Ze gaan dan naar de dokter om medicijnen te halen. Sommige mensen raken hieraan verslaafd.

Maar hoe zit het met de natuurlijke slaap middelen?
De slaap middelen die je gewoon bij iedere drogist kan halen. Kun je verslaafd worden aan natuurlijke stoffen die je slaperig maken als Melatonine, Valeriaan en diverse andere natuurlijke stoffen? En hoe gevaarlijk is dat?

Ik heb bijvoorbeeld een keer Nachtrust Melatonine ingenomen. Hoewel ik me best wel slaperig voelde viel ik niet na een half uur in slaap. Dat komt omdat ik Fysiek
mogelijk wel vermoeid ben maar geestelijk was het nog 1 en al chaos. Het is wel vreemd want toen ik wakker werd voelde ik me erg brak en vermoeid.


Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die slaapmiddelen zijn hulpmiddelen. Niet voor altijd, maar voor tijdelijk. Voor een periode waarin je gewoon zelf niet goed in slaap komt. De natuurlijke producten kun je gewoon langer slikken. Het is natuurlijk, dus zonder verslaving aspect. Valeriaan is een bloem/kruid. Kun je gewoon slikken. Of met die korreltjes. Valdispert ook. Je hebt gewoon en sterk (forte) , en met sterk val je na een half uurtje in slaap. Melatonine is een lichaamseigen stof dat licht en donker ritme regelt. Kun je prima slikken. Zeker omdat de melatonine of melatomatine die je zelf koopt maar 0,001 is. En die van arts 1 of 2 of 3.mag. Dat is véle malen sterker. Dat je je niet uitgerust voelde, kàn komen omdat je zo moe bent dat 1 nacht redelijk slapen je niet uitrust. Misschien na een paar nachten wel weer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100