Waarom ben ik constant moe?

Ik ga altijd om 11uur slapen en moet er dan s'ochtends weer om zeven uur uit. Ik ben elk moment van de dag moe, en ik heb geen pfeiffer, dat heb ik al laten controleren. Ik kan s'avonds ook nooit goed in slaap vallen. Tips?

Toegevoegd na 12 minuten:
Melatonine heb ik al geprobeerd, ik sport redelijk veel en eet ook gewoon 2 stuks fruit op een dag.

Weet jij het antwoord?

/2500

dit is echt een goed middel. neem deze in 1.5 uur voordat je wilt slapen en als het donker word dan begint het stofje direct te werken val je binnen paar minuutjes in slaap en slaap je ook gelijk goed door. je word er niet misselijk van oid

Ga gezonder eten en bovendien multivitaminepillen slikken. Ga sporten (liefst buitenshuis, hardlopen bijv.). Ga om 22.00uur of nog eerder naar bed. Probeer zoveel mogelijk daglicht op te vangen overdag. Als dit alles niet helpt en je je in de lente nog zo beroerd voelt, zou ik nog eens naar de huisarts gaan. Misschien je schildklier of chronisch vitamine B-gebrek?

ijzer pilletjes kunnen ook helpen, misschien eerst even naar de huisarts

ik heb een tijdlang bloedarmoede gehad en had bijna dezelfde symptomen als jij. laten testen daarvoor kan dus alleen maar positief uitvallen (je weet waar je aan toe bent.)

ga vroeger slapen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100