Kan je model worden als je een lelijke neus hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan. Misschien is die neus nou juist wel je charme. Er zijn ook modellen met ogen die heel ver uit elkaar staan en modellen met flaporen. Die dingen geven hun uiterlijk juist iets heel eigens, en dat maakt ze mooi.

ja hoor dat kan misschien vinden andere je neus wel mooi

Dat ligt eraan. Hoe lelijk is die neus? Een rode bloemkool zal het nooit goed doen. Heb je verder een perfect gezicht dan kan een beetje rare neus juist een pluspunt zijn...

wat is lelijk? Elke neus is anders, dat is een ding dat zeker is. Vaak is het juist iets dat je populair kan maken, omdat je iets hebt dat net iets anders is dan anderen. Ik heb wel modellen gezien die hele aparte ogen hebben, zeer ver uit elkaar. In de modellenwereld vinden ze dat geweldig!

Ja, dat kan. Als het voor een tijdschrift ofzo is, kunnen ze je neus ook wat photoshoppen.

ja hoor je kan ook een plastische neus krijgen (:

Echte topmodellen hebben een heel karakteristiek gezicht, juist bepaalde afwijkingen maakt het tot een bekende persoonlijkheid (soms ook wangedrag of drugsmisbruik). Dus kan die neus die jij lelijk vindt, exact dat toevoegen wat jou in positieve zin onderscheidt van de 13 in een dozijn modellen, allemaal de juiste maten en mooie gezichtjes maar net niet DAT. DAT kan bij jou je neus wel eens zijn, je hebt in ieder geval een goede neus voor mode en zelfkritiek. Heel belangrijk.........

photoshoppen of plastische chirurgie

jahoor dat kan gewoon

Wat voor de een lelijk is hoeft voor de ander niet zo te zijn. Bovendien zoeken modellenbureau's niet altijd maar naar het typische 'model'zoals op tv enz. Maar ook hele gewone mensen. Vooral ook voor reclame enz. Veel mensen hebben tenslotte meer behoefte aan gelijkenis met ' gewone uiterlijk' dan met supermodellen. Ik persoonlijk houd meer van karakter uitstraling dan van superknap alles perfect kaarsrechte witte tanden etc. bah wat is dat saai zeg!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100