Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Welke internisten/hematologen in België doen botbeenmergpunctie onder narcose?

Misschien weet iemand die dit lees je misschien advies kan geven en hier ervaringen mee heb opgedaan. Tevens in welk ziekenhuis die mogelijkheid er wel is.!?
Hoe in contact maken met een ander persoon is mijn ook een vraag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een beenmergpuntie wordt mijns inziens altijd onder plaatselijke verdoving gedaan. Twee jaar geleden heeft een internist in Nederland het bij mij gedaan. Natuurlijk voel je het wel, maar ik kan niet zeggen dat het nou zo erg was. Er zijn twee verschillende plaatsen waar ze het kunnen uithalen. De eerste plaats is het borstbeen, de tweede plaats is de rand van het bekken. Bij mij is het uit het bekkenbot gehaald. Ik ben een half uur na afloop zelf terug naar huis gefietst, 9 kilometer. Beetje rustiger dan op de heenweg, maar dat was alles. Ik zou me er niet te druk over maken. Een mens lijdt het meest van het lijden dat hij vreest. Sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100