Welke merk?

Ik wil weer een multivitamine gaan slikken maar hoe weet ik nu wat goed is en wat er in moet zitten en wat zeker niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt er best vanuitgaan, dat fabrikanten van Multivitamine een beetje weten, wat wèl er in moet zitten en wat niet. Om dat nou zelf allemaal te gaan uitzoeken, lijkt met niet zo'n goed idee. Ik kan je Kruidvat Multivitamine en Mineralen A-Z wel aanbevelen, vooral omdat het ook een beetje betaalbaar is. 300 pillen voor een Eurootje of 8, en vaak in de aanbieding. Zitten 22 verschillende vitaminen en mineralen in, dus daar zal toch echt niks ontbreken lijkt me. Als je heel precies wilt weten, hoe je het aan moet pakken met multivitamine, dan is er maar één goede manier: aan je huisarts vragen. Succes!

Dat hangt af van je leeftijd en van je normale eetgewoonten. Als jij denkt iets tekort te komen van vitaminen, welke dan ook, kun je daaraan de multivitaminenpillen aanpassen. Alles wat je teveel binnenkrijgt aan vitaminen door het gebruik van pillen plas je ook weer uit. Toegevoegd na 6 minuten: Centrum is naar mijn idee een goed merk.

Je moet ze zo ie zo slikken als aanvulling en niet als oplossing! Als je een goed gebalanceerd dieet hebt hoef je ze alleen maar als extra in te nemen!!! Hoeven dus van sommige mineralen echt geen grote hoeveelheden in, TE veel is nooit goed maar volgens mij scheidt/schijt je het te veel meteen weer uit... Huismerk multivit kunnen dus gewoon prima!

nooit doen ik heb daar door 2 vrienden verloren die er door gestorven zijn ik hoop dat je dit onthoud groeten gast18jaar

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100