Was dit dan het ultieme gevoel? (zie uitleg)

Ik stel deze aan de hand van mijn vorige vraag, daarin zeiden mensen dat je voor tongzoenen en gevoel moet krijgen dat je het echt wilt.

Nou ik denk dus dat ik dat gevoel kreeg, namelijk:

Ik was zaterdag bij haar, in de avond ging ze met haar hoofd op mijn buik liggen, toen keek ik recht in haar oog, en kreeg zo'n gevoel van: Ik wil der zoenen (tongzoen). Mijn hele hart voelde het, maar ik deed het niet. Nu voelde ik me daar echt kut door. (we hebben wel een normale zoen gegeven, zonder tong)

Maar was dit dus het gevoel dat die mensen bedoelde?

Toegevoegd na 10 minuten:
Dit is de vorige vraag:

http://www.goeievraag.nl/vraag/jezelf-aanzetten-tongzoenen.107019

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat dit wel het gevoel was dat je het wilde maar dat je het niet hebt gedaan omdat je niet durfde (is mijn gok). Zeer begrijpelijk want het is best eng die eerste keer. Ik vind het eigenlijk ook heel dapper van jongens dat ze vaak het initiatief toch durven nemen (als je als meisje niet durft wordt dat vaak opgelost omdat je jongen wel durft en dan gaat de rest vanzelf) Zou je het durven om het eerst te zeggen? Zeg je bijv: Ik zou je nu graag een tongzoen geven.... Als zij dan, o nee dank je wel zegt weet je meteen waar je aan toe bent. als ze zegt, nou kom op dan, of ze lacht alleen lief MOET je wel want wie A zegt....... veel succes

ja, dat is het gevoel. volgende keer gewoon doen

Gewoon doen, dan weet je ook wat je gemist hebt.

Ik vermoed van wel, en als je dit gevoel vaker gaat hebben, wordt het vanzelf makkelijker en komt het er vanzelf van! Veel plezier :-)

volgende keer bij een gewone zoen voorzichtig haar lippen likken. doet ze haar mond een beetje open dan weet je dat ze verder durft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100