Als je op de wc zit en je hebt net een grote beurt gedaan maar het wc-papier is op, wat is dan het beste om te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Schreeuwen naar je huisgenoten Je T-shirt gebruiken Je onderbroek wat half optrekken en een washandje halen en onder de douche gaan staan Het lege rolletje uit elkaar pluizen en het hiermee afhandelen Toegevoegd na 5 minuten: En het kan ook met 1 vloeitje. Scheur uit het dubbelgevouwen vloeitje uit het midden een half rondje zodat in het hele vloeitje een gat komt van zo'n 1 cm doorsnee. Het uitgescheurde goed bewaren. Het gat schuif je om een vinger naar keuze, en haalt deze vinger er van onderden door heen. Je stroopt het vloeitje met de opbrengst van je vinger en gooit deze in de toiletpot. Met het bewaarde stukje papier kan je vervolgens je nagel schoonmaken. Toegevoegd na 7 minuten: Oh, en een scheurkalender kan ook reuze handig zijn.

Het kartonnen kokertje uit elkaar prutsen. Toegevoegd na 5 minuten: Goed moment om te overwegen of jouw techniek wel goed is. Als je het doen van de grote boodschap een beetje beheerst, heb je geen papier nodig. Probeer hem er snel uit te persen. Dan blijft er vrijwel niets achter.

Wat een grappige vraag. Als je thuis bent, roep je je partner of huisgenoot om even wat zakdoekjes of tissues aan te geven. IS er niemand anders in huis, dan loop je met de broek op de knieën naar de plek waar je tissues o.i.d. bewaart. Als je niet thuis bent, maar in een horeca-gelegenheid of op het werk ofzo, dan is er misschien iemand anders in de toiletten die je wc-papier of papieren handdoekjes kan aangeven. Is er geen redder in de buurt, dan even de broek omhoog en een ander toilet induiken of handdoekjes pakken en snel weer terug.

Om het hoekje van de deur een brul geven of iemand wc papier uit de voorraadkast/-kelder kan pakken en als het echt op is, even vragen of ze de keukenrol willen pakken of een doos tissues Is toch prettiger dan een krant te gebruiken. Anders is dat de enige optie. Is er niemand thuis, hup, broek op de knieën en zelf snel halen.

HEEL voorzichtig naar je PC lopen. NIET gaan zitten! En dan op Goeievraag.nl vragen wat je moet doen.

heb ik hele goede ervaring mee: heb in een studentenhuis gewoond we het een beetje om de beurt kochten. maar op een gegeven moment kapte iedereen er mee omdat een paar nooit wc papier kochten maar we die van ons gebruikte. Toen grepen we gewoon naar een oude krat of een reclame folder. Je moet hem wel eerst goed opproppen en dan weer uit elkaar enzo. dan voelt ie iets zachter aan! Toegevoegd na 2 dagen: krat = krant ;)

Naar de krantenbak hoppen, de Telegraaf van gisteren eruit vissen, terug naar de wc hoppen, et voila... pagina 4 is je redding!

de rest van de dag met een sok of zonder onderbroek/t shirt/blouse/stropdas rondlopen goed om je heen kijken wat er binnen handberijk is dat the job kan doen posters/kalenders/lectuur je handen gebruiken kijken wat er zoal aan materiaal in je broekzakken(colbertje kan ook)rondzwerft blijven zitten tot er iemand langskomt die regeert op jouw hulp geroep en tenslote je zou het probleem ook kunnen negeren en doen als af er niets aan de hand

Als er wel een fonteintje (kraan) en zeep is je billen met je linkerhand wassen en daarna je handen met die zeep.

Ach het gebeurt denk ik iedereen wel en keer, maar meestal is dat ook de laatste keer. Voortaan kijk je eerst of er papier is. Maar voor het geval dat Papieren zakdoekjes een sok tussen de billen broek aan en naar huis of naar een winkel en koop daar wat en ga terug naar een toilet en maak het af gooi de sok (kan ook een zakdoek zijn of iets dergelijk) weg

In tijd van nood schil je aardappels met een bijl. Begin met briefjes van 5 en als je er niet genoeg bij je hebt een van 10. Die van 20 worden wel erg duur. Het voordeel van 50 is dat ze weer wat groter zijn. (Ik zou ze niet doorspoelen maar wassen)

Ik heb altijd een zakdoek in mijn broekzak,en dan moet deze er aan geloven.

een fles met warm water vragen en je "ster" schoonspoelen.. of papieren zakdoekjes gebruiken... of een stukje keukenrol.. of papieren servetje

Als het erg vuil is, dan de W.C doortrekken en met je handen-vingers wat water opvangen ,en dat schoonmaken. Als het resultaat nog niet bevredigend is, dan nog een keer herhalen.

Je onderbroek uit doen ( heel voorzichtig ) , hem tussen je bilnaad duwen en klemmen en daarna je broek weer aantrekken. Je loopt zonder onderbroek , maar het wordt geen kliederboel. ( behalve je onderbroek dan die wordt wel vies ) .

Afgezien van het feit dat dit natuurlijk NOOIT mag gebeuren, omdat op een beetje toilet ook altijd een voorraad nieuwe rollen hoort te staan, en het verhipte handig is even te checken VOOR je aan de slag gaat, moet nog steeds pakweg driekwart van de wereldbevolking het zonder deze luxe doen. Zo een groot probleem kan het dus niet zijn, en alleen je eigen gebrek aan creativiteit kan het werkelijk lastig maken. Als je in de regel gezond en regelmatig eet, zul je ZO weinig ontlasting moeten wegvegen dat je het niet of nauwelijks zult merken als je gewoon zo je broek weer optrekt. Zoniet, dan wordt het lastiger. Kijk wat er op het toilet staat aan wegwerpartikelen. Met en uit elkaar geplozen tampon of maandverbandje kom je een heel eind. Maar ook scheurkalenders, puzzelboekjes of tijdschriften kunnen goede diensten bewijzen. GEEN gewoonte van maken, kleine stukjes gebruiken en niet bang zijn voor vieze handen ; die kun je wel weer wassen. Zit je in de buurt van een fonteintje, dan kun je gewoon water gebruiken. Zoals in vrijwel heel Azie gebeurt. Zit je in de buurt van een wasdroger of wasmachine, vis er dan gewoon een sok uit. Er verdwijnt zo vaak een sok in de was, dus dikke kans dat er nooit iemand achter komt. Al deze en andere ' vreemde voorwerpen' kun je overigens beter in de prullenbak frommelen dan door het toilet spoelen, met het oog op de kans op verstopping. Kun je echt niks bedenken of gebruiken, dan zit er weinig anders op dan je box ophijsen en er maar het beste van hopen. Geen tampons oid bij je hebben en merken dat je ongesteld bent geworden is overigens veel vervelender, want dat stopt niet na het toiletbezoek.....

(ten eerste wat is de verwijzing bovenaan om met klachten naar de dokter te gaan alsof poepen medisch is haha) nu mijn antwoord als je in je eigen huis bent kan je je washandje pakken wel zo fris daarna afspoelen ,te drogen hangen en op de wasdag gooi je t in de machine . of...als je thuis bent kan je zo met je broek op je knieen naar de berging lopen en keukenrol pakken. heel simpel lastig is het als er meerdere in huis zijn of gasten. Toegevoegd na 1 minuut: hoewel dat in je eigen huis nooit zal gebeuren omdat je een 5 stuks rollen naast de wc hebt staan ik heb dat tenminste.

Als je een mobieltje met internet verbinding bij je hebt, of een laptop wellicht. Op GoeieVraag vragen wat je moet doen! :)

Veeg je billen af met de onderkant van je schoen en geef daarna iemand anders de schuld omdat ie in de hondenpoep is gaan staan.En ,tja het is niet anders,ook zelf op moet ruimen natuurlijk.

wat een rare vraag! nou,roep eventjes naar iemand die in huis is of ren naar een plek waar je zachte papiertjes kan halen. als je dat geen goed antwoort vind dan moet je gewoon met je vieze billen in je onderbroek gaan! blééééééé'!!!! maar,ja er zit niks anders op..........

roep om hulp, maar als er niemand niet is, knijp je billen toe!!! En neem je tijd om wc papier te gaan halen of gazette papier.....;o)

Of awel kun je de karton van het wc rolletje gebruiken Of awel je wassen met water en daarna je handen wassen natuurlijk ;p

Je broek voorzichtig aan doen en even wat papieren handdoekjes pakken naast de wastafel. En inderdaad van te voren eerst kijken of er wc papier hangt. Zo niet, bij de heren wc ( of andersom) papier pakken en terug gaan naar de wc waar je vandaan kwam. Betreft het een vrouw, dan kan je als vrouw misschien je inleg kruisje even gebruiken, dan kan je maar 1 keer afvegen, maar beter dan niets.

desnoods een nat washandje

broekje uit even de douchkop ertegenaan.

Heb ik ook weleens gehad. Toen had ik me sok uitgetrokken en met me tanden door tweeen gescheurd en VOILA xD

Gewoon goed vegen met je sokken xD daarna sokken in de prullenbak/was

een stukje handdoek pakken en daarmee afvegen.

billen dichtknijpen en zelf op zoek gan naar de verse voorraad toilet papier, of hulp roepen opdat er iemand het tot bij jou brengt

Allemaal erg ver gezochte antwoorden. Het juiste antwoord staat naast de pot... DE WC-BORSTEL. Even tanden op elkaar en voila, je kan gewoon weer verder.

krant of kartonnetje gebruiken, of om hulp roepen of voortaan voor je je grote boodschap aan het toilet wil doneren, controleren of er nog wc-papier is (of extra wc-rollen achter de wc verstoppen, voor geval dat)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100