Sinds ik de prikpil neem en we vrijen, heb ik pijn in de omgeving en aan mijn vagina als mijn man in mij is. Heeft er nog iemand dit probleempje ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien een rare vraag maar word je nog ongesteld door de prikpil? Want bij mij is het zo geweest dat toen ik aan de prikpil zat ik na verloop van tijd niet meer ongesteld werd en als ik dan gemeenschap had met een man deed het bij mij ook pijn omdat er als het ware teveel bloed is opgekropt in je baarmoeder. Omdat je baarmoeder dan onder spanning staat, kan elke stoot pijn doen. Maar ik weet niet of dit ook echt zo is bewezen. Dit zijn mijn ervaringen er mee. Hoop dat je er wat aan hebt!

Inderdaad al vaker over gehoord, een vriendin van mij had er ook last van en is overgegaan op een de koper spiraal zo dat je nog gewoon ongesteld wordt. Eventueel is er ook de hormoonhouden daar mee ben je zelde tot niet ongesteld maar kun je het probleem behouden! Overigens zit de koperspiraal er voor 5 jaar in.

Prikpil en leeftijd (ik weet niet hoe oud je bent) kunnen een droge vagina veroorzaken. Kijk eens of glijmiddel een oplossing dan wel een hulpmiddel is.

Bronnen:
http://geneesmiddelen.wewi.eldoc.ub.rug.nl...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100