wat betekent het als een jongen waar je verliefd op bent eerst heel flirterig met je omgaat en daarna opeens heel bot doet en afstand neemt ?

ik leerde een tijd geleden een jongen kennen, ik merkte aan hem dat hij vaak gespannen en gefrustreerd was, dus ik was heel lief voor hem, en kreeg daarbij ook gevoelens voor hem, een paar dagen later hapte hij enorm toe, hij maakte seksuele opmerkingen naar mij toe, en gaf me verbaal en non-verbaal veel aandacht, maar opeens op een dag veranderde hij helemaal. Hij werd opeens bot en grof, hij negeerde me vaak als ik wat vroeg of reageerde niet vriendelijk, hij nam duidelijk ook afstand praatte niet tot weinig met me, Maar Maakte nog wel steeds Seksuele opmerkingen naar mij toe :S:S:S, ik word er echt helemaal verward van!
wat moest ik doen of verwachtte hij van mij :S?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is mogelijk dat hij niet weet hoe hij met deze gevoelens om moet gaan. Dat hij niet weet wat hij nou precies voor je voelt of niet. Dat hij het gewoon leuk vindt om zo tegen je te doen, maar dat hij zelf geen relatie hoeft met jou, en hij te bang is dat jij hem leuk gaat vinden, dus hij zo tegen je gaat gedragen. Was die omkeer in zijn gedrag toevallig net nadat je letterlijk tegen hem hebt gezegd dat je hem leuk vond (ALS je dat überhaupt al hebt gezegd?) of anders... Ik zeg het niet graag, maar ik ben bang dat zijn vrienden jou misschien hebben afgekeurd. Dat zijn vrienden constant over jou hadden, op een onplezierige manier. Hij schaamt zich misschien voor je, dat is een mogelijkheid. Zo plotseling op een dag dacht hij bij zich zelf, ik schaam me te veel voor je, ik moet onze 'relatie' verbreken. Dit is een mogelijkheid zeg ik, ik zeg niet dat dit het geval is. Wat het geval ook is, het is niet leuk voor jou. Jij bent constant lief tegen hem geweest zeg je, en ineens doet hij zo. Ik denk dat het beter is dat jullie eens (in het echt, niet op msn oid) een keer ergens gaan praten, en dan vraag je waarom hij zo tegen je doet. Dan krijg je wel een antwoord. Geef ook suggesties, zoals Of keuren jouw vrienden mij af? Hij zal eerder ja zeggen op die vraag, dan een antwoord geven ''mijn vrienden keuren je af'' als je vraagt 'Waarom doe je zo raar tegen mij de laatste tijd?'' Toegevoegd na 2 minuten: Het is duidelijk dat er iets is gebeurt. Anders zou hij niet zo plotseling anders tegen je doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100