wat betekent het als een jongen waar je verliefd op bent eerst heel flirterig met je omgaat en daarna opeens heel bot doet en afstand neemt ?

ik leerde een tijd geleden een jongen kennen, ik merkte aan hem dat hij vaak gespannen en gefrustreerd was, dus ik was heel lief voor hem, en kreeg daarbij ook gevoelens voor hem, een paar dagen later hapte hij enorm toe, hij maakte seksuele opmerkingen naar mij toe, en gaf me verbaal en non-verbaal veel aandacht, maar opeens op een dag veranderde hij helemaal. Hij werd opeens bot en grof, hij negeerde me vaak als ik wat vroeg of reageerde niet vriendelijk, hij nam duidelijk ook afstand praatte niet tot weinig met me, Maar Maakte nog wel steeds Seksuele opmerkingen naar mij toe :S:S:S, ik word er echt helemaal verward van!
wat moest ik doen of verwachtte hij van mij :S?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze jongen is duidelijk enkel maar geïnteresseerd in seksuele voldoening en is hoogstwaarschijnlijk niet op zoek naar een langetermijn relatie. Hij toonde zijn emoties, wanneer hij een luisterend oor nodig had om zijn problemen kwijt te kunnen bij iemand. Het lijkt erop dat deze jongen niet tot over zijn oren verliefd is op je maar op dat moment een luisterend oor nodig had en nu enkel nog probeert zijn goesting kwijt te geraken. Het klinkt redelijk grof maar het wijst duidelijk hierop.... ik zou hier niet zoveel tijd en energie hierin steken want dit lijkt een liefde van één kant die gedoemd is te mislukken. Hoe knap en sexy hij ook mag zijn het zal waarschijnlijk meer een steek in het hart worden. Ik denk dat iedereen wel al eens zich gebruikt gevoeld heeft op die manier.

Bronnen:
Mijzelf

dat kan heel veel betekenen elke man in anders maar waarschijnlijk vindt hij de aandacht leuk maar wil die verder nix ook kan het zijn dat ie echt heel onzeker is en niet goed weet hoe hij met zijn eigen gevoelens om moet gaan het is heel moeilijk hier een goed antwoord op te geven want ik ken de hele situatie niet maar ik ben nog vrijgezel :p groetjes dave

Zoals jij deze jongen beschrijft; hij is vaak gespannen en gefrustreerd. Het zou kunnen dat jij met jouw lieve gedrag, en het feit dat je gevoelens voor hem hebt gekregen een bepaalde gevoelige snaar bij hem hebt geraakt. Hij weet echter niet hoe hij daarmee om moet gaan, en daarom stoot hij je nu weer af. Ik denk dat je hem het beste even met rust kunt laten. Daarmee bedoel ik niet teveel aandacht van hem vragen, en niet verwachten dat een jongen die gefrustreerd is van één lief meisje plotseling verandert in een spontane lieve jongen. Blijf jezelf, blijf aardig doen, en wie weet zal hij stukje bij beetje ontdooien omdat hij ontdekt dat hij het toch wel fijn vindt hoe jij doet.

Dan heeft iemand hem zeer waarschijnlijk slechte en onware dingen over jou in zijn oor gefluisterd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100