Hoe stimuleer je de gspot bij een vrouw?

Weet jij het antwoord?

/2500

Uit mijn ervaring: je brengt één of twee vingers bij haar binnen. Dan probeer je met die vingers naar haar navel toe te gaan. Daar zit een ribbelig gebied en daar moet je zijn. Ik draai veel rond of wrijf op en neer over dit gebied. Dat vind m'n vriendin in ieder geval erg lekker :) Veel plezier met oefenen, vraag vooral aan je partner of ze het lekker vindt. Alleen zij kan je het echt 100% leren.

Er is nog twijfel of het wel bestaat. Wat sommige wetenschappers nu zeggen is dat het een extensie van de clitoris is, die loopt binnenin een heel stuk door. Je raakt dus eigenlijk de achterkant van de clitoris (indien bereikbaar). Plaats 1 of 2 vingers in de vagina, zover als mogelijk en maak een soort 'kom hier' beweging tegen de vaginawand aan, richting de voorkant van de schaamstreek. Toegevoegd na 36 minuten: Zorg dat de vagina nat genoeg is, of gebruik glijmiddel erbij. En nagels heel kort geknipt, zonder scherpe randjes! Anders kun je binnenin wondjes veroorzaken.

Naast de andere antwoorden met de vingers kan je hiervoor ook kunststof hulpmiddelen gebruiken. Die kan je zelfs bij de ETOS kopen. Omdat je vraagt hoe je die stimuleert, het stappenplan uit bijgaande link: 1. Eerst opwarmen 2. Penetratiestandjes die de G spot stimuleren 3. Vinger technieken Toegevoegd na 10 minuten: Overigens, sommigen beweren dat je tussen de oren moet zoeken. De G-spot bestaat als orgaan helemaal niet en zit voornamelijk tussen de oren. Natuurlijk, er zijn gevoelige plekjes in de vagina en met bovenstaand stappenplan scoor je punten bij je vriendin of vrouw.

Bronnen:
http://vandaagvrouwenversieren.nl/g-spot/
http://vandaagvrouwenversieren.nl/seks-standjes/
http://www.etos.nl/verzorging/intimiteit/v...
http://www.nietvoordepoes.nl/nvdp/modules/...
http://www.youtube.com/watch?v=fxqC5LvWiMQ

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100