Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Dwepen mannen minder met vrouwelijke celebrities dan vrouwen met de mannelijke equivalenten?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
714

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Vrouwen zijn in die gevallen op zoek naar macht, roem, geld (graag heel veel) waarbij het uiterlijk van de ' held' er niet toe doet. ( Zie Wesley, Willem Alexander,Sarkozy,Friso, Pavarotti en vele anderen!)
Het onderdeel macht valt bij de andere groep af. Mannen vallen meestal niet op die eigenschap bij een vrouw. Het stoot juist af. Bovendien vinden zij het belangrijker om een ' lekker ding' naast zich te hebben.
Net als vrouwen zijn ze vaak wel tuk op veel geld en roem. En het gebeurt ook echt wel, maar, zoals jij al veronderstelt (of vraagt) minder dan vrouwen.
Daar komt nog eens bij (ook niet onderschatten..) dat die vrouwen m.b.t. het liefdeleven, veel gemakkelijker kunnen veinzen dat het echt om de persoon als zodanig gaat en niet om de bijkomende verlokkingen. Bij een man ligt dat wat moeilijker..
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Ha, die Szal;

Ja, vrouwen kijken eerder op vanwege de beroemdheid van een man, mannen zijn eerder onder de indruk van hoe een vrouw eruit ziet, beroemd of niet is dan van geen belang.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding