Hoe kan ik zorgen dat ik niet zo vaak een stijve piemel heb?

Ik heb supervaak een stijve, geen idee hoe dat komt. Het is vooral als ik zit dus gewoon aan tafel of bijvoorbeeld in de auto en in de klas. Ik ben nu bijna 14. Ik heb er heel veel past van. En ik ben dan helemaal niet seksueel opgewonden ofzo. Please help me!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan hier niks aan doen. Het is de puberteit. Over een paar jaar wordt het vanzelf minder.

Op jouw leeftijd is dat heel normaal, daar moet je je helemaal geen zorgen over maken. Dit wordt zeer waarschijnlijk minder naarmate je ouder wordt.. Wat vaak als tips worden gegeven (bij mij werkt het vaak niet :-p); aan vervelende/nare/vieze dingen denken.. Maar ik denk er vaak juist nìet over na, gewoon 'ik kan er nu toch niets aan doen' en dan gaat het vanzelf weg, je vergeet het..

het hoort er allemaal bij, je lichaam maakt nu een grote verandering door, en dan krijg je op de gekste momenten een erectie.

Even aftrekken wil wel eens helpen.

ben blij dat je hem krijgt, alle jongens krijgen het of je nou een baby bent of 80 (als dat nog lukt)en hebben last van een (on)gewenste stijve.

Gewoon niet teveel op letten. Dan gaat ie vanzelf weer weg.

het is hééél normaal ;ik had het zelf ook vaak toen --en heb het nu soms ook nog hoor--- maar wat je zou kunnen doen is ff een stil plekje opzoeken,waar niemand je ziet,b.v. naar de wc of de douche gaan (net doen alsof je naar de wc moet of wilt gaan douchen of zo) en dan je gewoon afrukken. Dan ben je d'r gewoon weer ff vanaf,ok? Dat helpt écht.(gewoon dus ff een smoes verzinnen om even weg te gaan,wanneer 't niet vanzelf weg wil gaan)

Hardlopen. Geen spannende kledij dragen. Niet aan sex denken.

Er is niets aan te doen, je moet er niets aan doen en het is verder heel normaal en gezond. Niets om je voor te schamen. Dit kan doorgaan tot je 80ste, maar dan wordt het wel wat minder hoor :) (grapje).

jouw vermelding van je jeugdige leeftijd zegt in feite veel over dit onderwerp, je bent nog jong en waarschijnlijk val je ook nog eens op meisjes, je innerlijke ik zegt waar jij naar verlangt. op die leeftijd wordt nog heel vaak gefantaseerd over het andere geslacht. dit verandert wel met het volwassen worden....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100