waarom lacht soms een man tijdens de seks, ik denk altijd van de zenuwen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon omdat sex ook leuk kan zijn? Natuurlijk kan een man tijdens de sex lachen van de zenuwen, maar meestal gewoon omdat je het naar je zin hebt. En omdat sex leuk is. Toegevoegd na 1 minuut: Vergeet ik bijna nog de op 1 na belangrijkste reden… Veel sexuele handelingen kunnen enigzins kietelen ;)

Nou dat is niet alleen voor de man weggelegd. Dat doen vrouwen ook. Ik vroeg eens aan een van ze waarom. "nou, omdat je met kleine sectiestiekem wonderen kan verrichten.". Maar de reden kunne diverse zijn.

genot...

Omdat het door de bank genomen een lachwekkende bezigheid is.

Heerlijk om samen te lachen in bed en doe niets liever samen met mijn partner. Bij mij komt dit niet door de zenuwen, maar uit liefde voor de ander.

Misschien ziet hij voor het eerst je borsten

genieten van elkaar en ook iets doen en "jij " reageert want als de vrouw ligt te genieten en je kunt het niet horen of zien aan haar dan is het voor de man saai! Maar als de vrouw kreund den ene keer anders dan de andere keer dan weet de man dat het leuk is voor jou en met een lach erbij! Je niet inhouden van alles laten gaan, laten vloeien, ... groetjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100