Is zoenen ook seks?

had ik een keer op een film van the Nanny gehoord..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan een voorspel tot zijn. Maar dat hoeft niet per se.

Moeilijk te zeggen. Als je iemand gewoon als begroeting of afscheid een zoen geeft, kun je dat geen seks noemen. Aan de andere kant, als een jongen (ik neem aan dat jij een meisje bent) jou tegen je wil een tongzoen geeft en zijn tong in jouw mond steekt kan dat als verkrachting worden gezien. Als je met je vriendje aan het zoenen bent zou ik dat ook geen seks willen noemen, maar eerder erotiek.

Nee, maar het kan wel deel uitmaken van het voorspel...

Ik vind zoenen geen seks, maar velen vinden zoenen met een ander wel vreemdgaan (= je vaste vriend(in) bedriegen met een ander).

Zoenen is een begin van iets moois maar behoort niet tot seks, dat is de later stadion ;-)

Ik vind zoenen heel intiem. Het ligt er natuurlijk ook aan op welke manier er gezoend wordt. Een kusje op de wang of mond vind ik geen sex, maar hevig tongzoenen, tja dat doe je zomaar niet met iedereen en ik vind dit onder sex vallen. Meestal is dit het begin van iets moois.

tongzoenen zonder toestemming van het slachtoffer wordt gezien als verkrachting. juridisch is het dus gelijkgesteld aan sex. gevoelsmatig vind ik dat ook wel. op het moment dat een zoen op de mond overgaat in tongzoenen (uiteraard met wederzijds goedvinden) dan komt er een ander gevoel om de hoek kijken een gevoel dat zich misschien het beste laat omschrijven met lust en dat is naar mijn gevoel onderdeel van seks.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100