Helpen vacuumpompen om je penis een paar centimeter groter te maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, die Johan; Als het effect er al is zal het gering zijn in centimeters en tijdsduur.

nee die helpen niet je, je krijgt er rare zuigvlekken van je kan er ook een aambeeld aan hangen

Nee. Niet. Echt, heus en werkelijk niet. Wel de portemonnee een paar centimeter dunner. En daar gaat het de aanbieders natuurlijk, voor ongeveer 100%, om.

Het antwoord is meer genuanceerd. Groter maken? Nee dat niet, dat kan alleen operatief. Maar is dat de moeite? Vacuumpompen zorgen wel, dat je je edel deel wat stijver wordt en wat stijver blijft, en op het oog wat forser overkomt. Bovendien is het een leuk speeltje. Maar koop wel een echte

Tijdens het vacuum trekken wordt hij inderdaad groter dan "normaal " . Maar ja, als je hem weer af doet komt hij weer op gebruikelijke lengte. De pomp laten zitten tijdens sex raad ik met klem af....... Je hebt er dus geen f... aan.

Ik zou een vacuumpomp niet aanraden, en als je denkt dat je een te kleine hebt. Veel meisjes vinden dit leuker, want het schijnt de mensen met een kleine gemakkelijker standjes kunnen uittesten. Heb ik gehoort tenminste

Als je er zo mee zit , kun je beter contact opnemen met je huisarts . Ik denk dat je op die manier zo als je het beschrijft niets bereikt , althans niet het beoogde !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100