kun je zwanger geraken , als de man voor hij een orgasme krijgt terug trekt , kan je dan zwanger geraken

Weet jij het antwoord?

/2500

Jazeker, Voordat een man zijn daadwerkelijke orgasme heeft, komt er ook een boel voorvocht vrij, waar je zwanger van kan worden! Condoompje d'r om dus!

Dat kan inderdaad door het vocht dat vrijkomt. Daarom is het ook altijd raadzaam om een condoom te gebruiken.

\en zeker dat dan kan. In het voorvocht zitten al zaadcellen. Voor de "daad" een condoom gebruiken hoor, tenzij je niet zwanger wilt raken.

Ha, die Gast21484; Om je een idee te geven; deze vorm van anticonceptie was vroeger onder vrome katholieken de enige door de kerk (vandaar ook "voor het zingen de kerk uit") geaccepteerde vorm van anticonceptie, andere methoden waren doodzonden waarmee je de toegang tot de hemel zou verspelen. Mijn oma van vaders kant (keurige brave katholieken) is twintig keer (20X!) zwanger geweest in haar leven van dezelfde man. Zij is op haar 66e kerngezond maar van pure ouderdom overleden. Als je nog meer overtuiging nodig hebt moet je het filmpje in de link maar eens bekijken.

ja, natuurlijk kan dat.... en ik mag hopen dat je dit eigenlijk stiekem ook al wist en je niet hebt laten ompraten door iemand die zei dat het niet zo was.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100