kun je zwanger geraken , als de man voor hij een orgasme krijgt terug trekt , kan je dan zwanger geraken

Weet jij het antwoord?

/2500

Jazeker, Voordat een man zijn daadwerkelijke orgasme heeft, komt er ook een boel voorvocht vrij, waar je zwanger van kan worden! Condoompje d'r om dus!

ja dat kan zeker, door het voorvocht wat tijdens de daad al vrijkomt.

De kans is inderdaad aanwezig . Dus mijn motto is : al is de druppel nog zo snel durex achterhaald hem wel .

Dat kan inderdaad door het vocht dat vrijkomt. Daarom is het ook altijd raadzaam om een condoom te gebruiken.

Jazeker! Dat werd altijd genoemd: "Voor het zingen de kerk uit". Het werd als een redelijke anticonceptie gezien, maar dat is het dus niet. Sommige mannen die een hekel hebben aan een condoom willen dat nog wel eens beweren, maar als vrouw trap je daar niet in en vrij je alleen maar heel veilig. Niet alleen omdat je [nog] geen kinderen wilt, maar ook omdat je [zeker] geen ziektes wilt.

Ja, in voorvocht kunnen ook vruchtbare zaadjes zitten.

natuurlijk

\en zeker dat dan kan. In het voorvocht zitten al zaadcellen. Voor de "daad" een condoom gebruiken hoor, tenzij je niet zwanger wilt raken.

Ha, die Gast21484; Om je een idee te geven; deze vorm van anticonceptie was vroeger onder vrome katholieken de enige door de kerk (vandaar ook "voor het zingen de kerk uit") geaccepteerde vorm van anticonceptie, andere methoden waren doodzonden waarmee je de toegang tot de hemel zou verspelen. Mijn oma van vaders kant (keurige brave katholieken) is twintig keer (20X!) zwanger geweest in haar leven van dezelfde man. Zij is op haar 66e kerngezond maar van pure ouderdom overleden. Als je nog meer overtuiging nodig hebt moet je het filmpje in de link maar eens bekijken.

ja, dat kan. Door het mogelijke voorvocht, waar spermacellen in kunnen zitten, maar ook door de mogelijkheid dat hij net even te laat terugtrekt en dus al "gezongen" heeft. Toegevoegd na 2 minuten: En ook als hij wel op tijd is en zijn zaad aan de buitenkant op je vagina terechtkomt heb je eerder kans op een kind dan op de 100.000

Ja zeker kan dat . Toch maar uitkijken en een condoom gebruiken , dat voorkomt een hoop problemen !

ja, natuurlijk kan dat.... en ik mag hopen dat je dit eigenlijk stiekem ook al wist en je niet hebt laten ompraten door iemand die zei dat het niet zo was.

Van voorvocht kun je inderdaad ook zwanger raken. Mannen die erg vruchtbaar zaad hebben of vrouwen die snel vruchtbaar zijn zullen dan al helemaal snel zwanger worden.

Zoals ondertussen na al die antwoorden wel duidelijk is: ja. Als toevoeging nog even hoe groot die kans is: De Pearl Index is een overzicht van alle anticonceptiemethoden, waarin je kan zien hoe groot de kans op een zwangerschap is met deze methode. Als 100 stelletjes 1 jaar lang samenwonen en géén anticonceptiemethode gebruiken, raken 85 van deze vrouwen zwanger in dit jaar. Bij voor het zingen de kerk uit, oftewel coitus interruptus, wordt er theoretisch gezien (dus bij perfect gebruik van de methode) 1 van die 100 vrouwen zwanger in dat jaar. In de praktijk echter is dit 12 tot 38 van de 100 vrouwen. En 12-38% is behoorlijk veel. Niet een risico dat ik zou nemen... En theoretisch is het dan wel heel laag, maar in de praktijk werkt dat bij de meeste mensen dus toch niet zo. Het vraagt ook een boel zelfdiscipline natuurlijk, en je moet het goed aanvoelen komen voordat het te laat is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100