Pijpen zonder condoom & allebei nooit seks met ander gehad .. lijd dat tot ziektes?

Ik en mijn vriend hebben allebei alleen seks met elkaar gehad, dat is 100% zeker. Nu heb ik hem laatst gepijpt zonder condoom
Maar nu zie ik op internet dat pijpen zonder condoom allemaal ziektes oplevert.. mijn vraag is of dat ook zo is als je alleen seks met elkaar hebt gehad.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat onzin, daar ktijg je niets van, als beide verder gezond zijn.

hpv virus kan keelkanker veroorzaken.

kans op iets overdraagbaar bij orale sex is zeer klein,heb ik ergens gelezen!

Pijpen zonder condoom & allebei nooit seks met ander gehad .. lijd dat tot ziektes? -Als jullie beide nog nooit seks hebben gehad, kan je toch elkaar besmetten met een aandoening die een van jullie tweeën al heeft, dit is echter zeer ongewoon. Ik en mijn vriend hebben allebei alleen seks met elkaar gehad, dat is 100% zeker. -Dat zeg jij of je vriend, dat is een kwestie van vertrouwen, of heb jij een camera op hem gehad zijn hele leven lang? Daarnaast is er altijd nog een kleine kans dat je vriend van geboorte al besmet is geweest met een SOA of dat deze een SOA heeft opgelopen via niet seksueel contact. (Nogmaals dat zijn bijzonder kleine kansen en niet iets om in paniek over te raken). Maar nu zie ik op internet dat pijpen zonder condoom allemaal ziektes oplevert.. -Het levert geen ziektes op, of althans ziektes ontstaan niet door een seksuele handeling, ziektes kunnen overgedragen worden door seksuele handelingen. Als jullie allebei niks hebben, dan is er niks aan de hand. Of dat het geval is kan niet 100% gegarandeerd worden door de claim van jullie beiden dat je geen seks hebt gehad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100