Hoeveel procent van de vrouwen doet er aan zelfbevrediging?

(Bijna) alle mannen doen het, maar hoeveel vrouwen? EN hoe wordt dit verschil verklaart??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat ligt er ook aan hoe een vrouw is?! je hebt vrouwen die dat een paar keer doen per jaar maar je hebt ook vrouwen die dat elke dag doen! dus het ligt er ook maar aan hoe je zelf bent Toegevoegd na 1 minuut: ik denk zelf dat het wel bijna elke vrouw het best wel is doet hoor, zeg maar 90% doet het best vaak

100% In welke mate varieert net als bij mannen maar iedere vrouw heeft wel eens met zichzelf gespeeld . Toegevoegd na 12 uur: Na het hertellen van de stemmen moet ik mijn antwoord aanpassen naar 98,73 % van de vrouwen.

ik denk dat bijna alle vrouwen dat wel doen, laten we zeggen 95 % er zullen altijd wel een paar zijn die het niet doen

Als je het aan de vrouwen zelf vraagt, minder als de helft.

In de VS is onderzoek gedaan door Kinseys .. Van de getrouwden doet 40% van de manne en 30% van de vrouwen het . Bij onderzoek van Playboy en Redbook lezers kwam er uit dat 72% mannen en 68% vrouwen de hand aan zichzelf sloegen . Toegevoegd na 1 dag: Ik had Poca nog 'n duimpje willen geven , maar dat kon niet ,want ik had m'n duim nog nodig

Reacties die als antw 90% of allemaal geven, kloppen niet. Vrouwen hebben over het algemeen veel minder behoefte hieraan. Ik denk zelf dat het percentage rond de 50% is, echt niet veel hoger.

trouwens dat hun clitoris weg is wil niet zeggen dat ze niets meer voelen. Via de vagina zelf zijn er ook nog meer manieren om tot een orgasme te komen, ook zonder hulp. moet je dan wel gevoelig genoeg voor zijn. dat gevoel kan iedereen trainen(terugkrijgen) in principe, maar das een proces... maar het is wel mogelijk... In feite kun je dus zeggen dat alle vrouwen daaraan meedoen, zelfs al zou het in gedachte zijn of ergens anders dan via de clitoris... Ook met je eigen borsten spelen kun je onder zelfbevrediging verstaan, of zelfmassage over bepaalde erogene zones... Toegevoegd na 8 minuten: Ik was bezig aan een reactie op de reacties direct onder de vraag zelf. vandaar dat mijn antwoord wat raar begint, omdat ik later besloot er een antwoord van te maken. Mijn excuus. Het gaat over vrouwen die niet aan zelfbevrediging zouden kunnen doen, omdat ze besneden zijn en dus geen clitoris meer hebben. Daartoe zouden zij dan niet tot die 100 % kunnen behoren.

Ik denk dat vrouwen het even vaak, zo niet vaker doen dan mannen. Mannen praten er wat makkelijker over, vrouwen soppen het gauw onder de tafel.

het percentage ligt rond de 90%. Het verschil tussen mannen en vrouwen is minimaal. Ik vind het wel raar dat het percentage niet 100% is, maar dat zal wel aan mij liggen.

Evenveel als de mannen en nog discreter ook, met een kleine zucht aan het eind (orgasme). Je ziet in films weleens dat de vrouw van de masturberende man in het zelfde bed wakker word, mannen zouden het nooit weten. Geen sperma en minimale beweging. Net ninja's als het op zulke dingen aankomt.

50% de andere helft liegt

ik denk net zo veel vrouwen als mannen, van de mannen is het bekend dat ze het doen maar van de vrouwen niet omdat dat vaak meer subtiel en geheimzinnig gaat. creeren meer sfeer e.d. hebben niet echt pornofilms of boekjes nodig e.d. daarom is het verschil niet echt te verklaren. wel worden er atributen gebruikt door de vrouwen maar dat persentage is ook niet te meten omdat er ook veel mannen zijn die het gebruiken maar er niet voor uitkomen, zoals zelfbevrediging voor vrouwen ook nog steeds een beetje taboe is dat kan ook een oorzaak zijn Toegevoegd na 6 minuten: waardoor het niet echt te meten is, en wie zegt dat cijfers het juiste percentage is? als ergens veel om gelogen word is het wel sex. degene die het niet veel doen zeggen vaak dat ze het wel veel doen, en andersom ook. vraag aan een vrouw of die zich wel eens zelf bevredigt en (grotendeels wel te verstaan) zal dan zeggen nee, geen behoefte aan, of doe niet zo gek, een klein percentage zal hierover eerlijk zijn.

Ik heb zowaar een bron gevonden die weer verwijst naar echt wetenschappelijk onderzoek. Het gaat om een tabel van hoeveel procent van meisjes en jongens tussen de 12 en 24 masturberen. Tegen de 24 jaar zou dat 78% zijn van de meisjes tegen 98% van de jongens. Ook beginnen meisjes zo te zien later dan jongens. Op 12-jarige leeftijd doet 34% van de jongens het, tegen maar 13% van de meisjes. Rond de 17 begint de curve bij de jongens af te vlakken (dan zitten ze ook al op 90%) terwijl het percentage meisjes (65% van de 17-jarigen) dan nog gestaag groeit. Het blijft natuurlijk de vraag hoe er onderzoek is gedaan.

Bronnen:
http://sexwoordenboek.nl/masturberen_normaal.html

zo'n 98.76% van de vrouwen doet het. ze zeggen het wel niet, maar uit een onderzoek uit de vs blijkt dat bijna iedereen het doet. alleen doen sommigen het elke dag, en sommigen het 1x in de 10 jaar

Ik denk ook 50/50 maar het zal voor de vrouwen wel iets hoger zitten,dat baseer ik op mijn eigen waarnemingen

De mannen moeten de vrouwen vaker laten komen, per vrijpartij een keer of 5. Dan heeft ze er effe genoeg van.

Nou, ik denk dat net zoveel vrouwen aan zelfbevrediging doen als mannen. Onderzoeken of niet als ik hier met andere vrouwen EN mannen over praat weet ik dat wel zeker. Vibrators zijn ook een behoorlijk populair product en da's niet voor niks! En die vibrator wordt gekocht door zowel vrouwen met of zonder relatie, hetero of lesbisch.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100