Kan ik een SOA krijgen?

Ik ben maagd en mijn vriend is dat ook. We willen nog geen seks maar wel wat andere dingen uitproberen. Dus stel, ik zou hem pijpen en hij komt klaar. Kan ik dan een SOA krijgen?

Toegevoegd na 1 uur:
Hij zegt trouwens dat hij geen SOA heeft omdat hij ooit een keer zijn urine ofzo liet testen. Toen vroegen die mensen of hij ook meteen daarmee wilde weten of hij SOA’s had. Hij zei tegen me dat eruit kwam dat het niet zo was.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan. Als jouw slijmvliezen in je mond in contact komen met zijn slijmvliezen van zijn penis of via zijn sperma. https://testalize.me/blog/soa-krijgen-orale-seks/

Als je dat doet zonder condoom, kun je zeker een SOA krijgen. Ook als hij niet klaar komt. De aanraking tussen het slijmvlies van jouw mond en het slijmvlies van zijn penis is al genoeg. Toegevoegd na 2 uur: Natuurlijk kan een SOA alleen overgedragen worden als een van beide al een SOA heeft; een SOA ontstaat niet spontaan door seksuele handelingen. Je kunt ook besmet raken met een SOA door allerlei andere dingen, zonder dat je het weet. Dat uit zijn SOA test kwam dat hij geen SOA zou hebben, wil niet zeggen dat hij werkelijk geen enkele SOA heeft; niet alle SOA's zijn via urineonderzoek aan te tonen.

Bronnen:
https://www.soapoli-online.nl/blog/pijpen-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100