mijn penis word snel slap bij minste afleiding. hoe komt dat?

ik heb dit probleem meer gehad. bij de ene meid niet, bij de andere wel. nu heb ik weer een hele leuke vriendin en heb ik er weer last van. ik hoef maar iets anders te doen dan gewoon missionaris en hij word gelijk slap en is niet meer omhoog te krijgen.

ik ben 3 jaar geleden al bij de huisarts geweest voor dit probleem en hij schreef me viagra voor. dit werkte in principe wel erg goed, alleen ik kan het van mezelf niet uitstaan als ik dergelijke middelen nodig heb. ik ben verdomme 25 jaar pas. het frustreert me tot geen eind.

ik heb gegoogled en alles en het enige concrete wat ik kan vinden is "het zit tussen je oren". ja dat is leuk en aardig maar kan ik helemaal niks mee. heeft iemand een idee wellicht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien overprikkeld? Misschien heb je veel erotisch materiaal gezien in je leven, waardoor je niet snel geprikkeld wordt (mentaal) om geïnteresseerd te blijven. Niet dat het slecht is, maar misschien is het iets waar je in het heden nog steeds veel gebruik van maakt, wat je dan dus misschien zou kunnen minderen. Verder zou de angst die je hebt gecreëerd rondom dit onderwerp je extra kunnen beletten. Je bent al bang dat je faalt, voordat je daadwerkelijk faalt. Dit zorgt voor meer druk en meer kans op falen! Ik zou je aanraden er niet te veel deuk achter te zetten voor jezelf. Als het je dan overkomt, draai je het in iets positiefs door bijvoorbeeld haar te plezieren (en daar lekker veel werk van te maken). Misschien komt leidt dat jouw aandacht van het negatieve af, waardoor je weer ruimte krijgt om verder te gaan. Ik hoop dat je hier wat aan hebt, want het moet iets zijn en blijven om van te genieten! Succes!

Je zou eens een afspraak bij een seksuoloog kunnen maken. Zo iemand is gespecialiseerd in dit soort problematiek. Kijk eens bij: http://www.seksualiteit.nl/hulp/hulp-van-de-seksuoloog

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100