Is het waar dat de meeste vrouwen opgewonden wakker worden of is dit een fabeltje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is een fabeltje, en ook mannen doen dat niet... Het zou misschien kunnen als jij naast je partner ligt, dat je lieveling opgewonden wakker wordt, maar dat is alleen in het begin mogelijk en ook dat gaat weer over...

De mijne wel. Die schopt me meteen het bed uit. Ik roep altijd 'rustig! rustig!', maar ze doet elke ochtend zo opgewonden!

Ja, dat is waar. Het is ook de reden dat de man vaak met een odol wakker wordt.

Als ik en de vrouwen in mijn omgeving representatief zijn voor de meeste vrouwen dan is het een fabeltje.

Tijdens het slapen krijgt een man drie tot zes spontane erecties waarbij de penis 10 tot 30 minuten stijf blijft. De ochtenderectie (of in de volksmond, de ODOL) is daarvan de laatste. Ze ontstaan tijdens de REM slaap, de diepe slaap waarin je ook droomt. Niets wijst erop dat de erecties te maken hebben met opwinding of de inhoud van de dromen. Waarschijnlijk is het een soort lichaamstraining. Het lichaam checkt of de bloedvaten richting de penis nog werken. vrouwen hebben dat niet

Bronnen:
http://www.sochicken.nl/seks/11_grote_seks...

ikzelf heb dat niet, maar het is wel zo dat het stofje wat voor een gelukzalig gevoel e.d. 'smorgens in een hogere concentratie aanwezig is in een vrouwenlichaam, en hierdoor zouden ze makkelijker kunnen klaarkomen. Of ze er ook echt opgewonden van raken stond er niet bij, maar zoals hiervoor al gezegd, de meeste vrouwen die ik ken zijn niet erg in de stemming 'smorgens.

alleen als: ze de vorige avond seks hebben gehad, zonder orgasme ze langere tijd geen seks heeft gehad, terwijl de behoefte er wel was.

Als ze een opwindende droom gehad hebben vlak voor ze wakker werden, dan wel! Maar verder: niet dat IK weet. Mocht het bij jou zo zijn: vraag niet hoe het kan, profiteer er van!

Dat lijkt me compleet willekeurig. Is ongetwijfeld voor elke vrouw anders.

De mijne ook, maar ik zal niet zeggen wat ze zegt.

Je moet de mens(dus ook de vrouwen)zie als een ouderwets opwind horloge! Des nacht windt de mens zich op,om des ochtends opgewonden wakker te worden. Daardoor is de mens in staat de gehele dag weer van alles te doen. En dat gaat zo door,dag in dag uit.

Ligt er aan wat ze gedroomd hebben die nacht

Ik denk het niet, maar misschien heeft dat met jou te maken.

Ik denk het niet maar ieder persoon is anders sommige zijn in de morgen wat meer opgewonden terwijl de ander dat `s avonds is hier kan denk ik niemand een goed en bewezen antwoord op geven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100