Kan je orale sex geven met een gebitsprothese?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf al vanaf mijn 28e een gebitsprothese, zowel boven als onder. (ben nu 36) Ik kan je uit ervaring vertellen dat het heel goed mogelijk is om iemand oraal te bevredigen. Ik begrijp het antwoord van: tanden schuren over de huid, dan ook niet helemaal want zonder gebitsprothese heb je ook tanden. Mocht je onzeker zijn dan kan je ook ervoor kiezen om je prothese gewoon een keer vast te maken met een kleefpasta, dit vond ik zelf prettiger omdat hij anders idd kans op los gaan heeft. Mijn ervaring is dat ik dat wel merkte maar mijn partner niet. Dat het lastig en beschamend was dat zat dus echt tussen mijn oren. Maar ja, het kan zeker.

Ja natuurlijk kan dat. Als je met zo'n prothese kan eten en ijsjes likken, dan kan je er ook andere dingen mee likken...........

Het kan wel, maar het is een heel gedoe. De onder- en bovenkant zitten niet aan elkaar vast, dus het vereist een speciale handigheid om op die manier iemand te bevredigen. Verder zullen de tanden over zijn huid schuren, de vraag is of ie dat wel lekker vindt. Tenslotte zit je zelf al die tijd zonder gebit, ook dat wordt vaak ervaren als weinig erotisch.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100