Waarom maakt het bij masturbatie verschil welke hand je gebruikt?

Ik heb wel eens gehoord dat het bij masturbatie verschil maakt welke hand je gebruikt. Er zou ook sprake zijn van een voorkeurshand. Als je het met de andere hand doet, dan zou dat "vreemd' voelen. Hoe zou dat komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meeste mensen zijn of links of rechtshandig. Slechts een klein deel van de bevolking is even handig met links als met rechts. Voorkeurshand zal meestal de hand zijn, waarmee je in het dagelijkse leven het handigst bent. Als je de andere hand gebruikt, zal het wat vreemd voelen, omdat je deze hand minder goed onder controle hebt. ( PS. heb ik me laten vertellen. Uiteraard niet uitgeprobeerd in de praktijk :P)

Schrijf maar eens een boodschappenlijstje met je 'verkeerde' hand....

Dat lijkt me gewoon een kwestie van gewenning...

als je een man bent en je bent rechts dan moet je eens nagelak op je linkerhand doen en het met links proberen dan is het net of een vrouw het doet {als je links bent andersom natuurlijk}

Je rechterhand is meer met je ratio verbonden, en je linker meer met je gevoel. Het verschil is heel duidelijk te voelen als je met één hand je voeten wast. Met je linker hand is het echt een hele andere ervaring als met je rechterhand. Wat je voorkeushand bij masturberen is, zou te maken kunnen hebben met hoe je met sex omgaat. Sommige zitten meer in hun hoofd, met verhaaltje ed. en anderen zitten meer op hun gevoel.

ach ja je bent rechts of links ,uhh met welke hand doe je je gulp dicht? :)

De enige manier om daar achter te komen is het zelf uitproberen.. Mocht je resultaten boeken, laat het dan weten hier :)

Toch maakt het wel wat uit. Je kunt het beste de hand van een ander gebruiken.

Het zal wel gewenning zijn,maar ik ben zelf rechts,maar doe mijn dagelijkse oefeningen meestal met links.

Ik ben rechts en als ik mijn rechterhand niet gebruik kan ik het tempo niet lekker vasthouden! Overigens heb ik nog een tip! Ga eerst eens 2 minuten op je rechterhand zitten, totdat hij slaapt. Dan ga je met je slapende hand masturberen......... is net of een ander het doet :) Toegevoegd na 50 seconden: wat een lol

dat lijkt me grote flauwekul,het maakt volgens mij niks uit het is maar wat je zelf het prettigst vindt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100