waarom heeft een man 2 teelballen? 1 is toch genoeg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bijna alles in je lichaam gaat in paren. Inderdaad heb je dan vaak een reserve achter de hand. Ook is het zo dat er mannen zijn die dus regelmatig (vaak) een zaadlozing hebben en dan is het natuurlijk makkelijker bij te houden en er wordt ook afgewisseld tussen de twee teelballen. Dit kande kans op zwangerschap ook verhogen. hahaha ook goed voor het evenwicht;P

Een auto heeft vijf wielen...., vier is toch.

Waarom heeft een mens 2 nieren terwijl 1 genoeg is, waarom hebben vrouwen twee eierstokken terwijl 1 genoeg is. Allemaal als reserve. Als de een niet functioneert dan heb je altijd nog een tweede kans.

Om in evenwicht te blijven;-)

De natuur gaf de man twee ballen omdat wij er ook twee kregen.

De bevolking van de aarde telt nu meer dan 6 miljard mensen. Een kwart ontbeert genoeg voedsel. 50 procent ontbeert voldoende zoet water. De andere 50 procent kan het eten en water niet op. Teveel mannen hebben 2 ballen. Teveel vrouwen teveel vertrouwen. Teveel kinderen geen eten en geen drinken. Antwoord op je vraag of 1 genoeg is: Het is er nog 1 teveel. PS. Wat is dse oorspong van je vraag?

je gehele lichaam is symmetrisch. Tijdens de embryonale ontwikkeling wordt alles in spiegelbeeld uitgevoerd, omdat we zo groeien (De embryonale schijf vouwt zich dubbel en de ene en de andere halft ondergaan dezelfde ontwikkeling. Hierdoor heb je van alles 2 stuks, behalve dingen die in het midden van je lichaam zitten, m.u.v je hart, welke echter wel uit 2 helften bestaat.

waarom heeft een vrouw 2 tieten gewoon omdat dat zo is wij hebben 2 ballen anders dan kregen ze de zak niet vol

Evolutionair is een teelbal gelijk aan een eierstok... En we hebben twee eierstokken of twee teelballen omdat het evolutionair het veiligste is...

De ene is voor de VOORTPLANTING en de andere voor de ONTWIKKELING.!!!

Bronnen:
http://www.encyclo.nl/begrip/Teelballen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100