Als ik intieme dromen heb komt mijn vriend nooit erin voor. Is dat normaal?

De relatie is goed maar is het wel normaal dat ik altijd een ander zoen of sex heb met een ander in mijn droom dan met mijn vriend zelf??

Weet jij het antwoord?

/2500

volkomen normaal, gebeurd bij heel veel stelletjes, zolang jij nog steeds aangetrokken bent tot je vriend hoef jij je er geen zorgen over te maken. als je de drang hebt hem dit te vertellen kun je dit doen, maar denk dan wel aan de gevolgen.

Het is juist normaal met dat soort dingen dat er 'afwisseling' is, als het steeds hetzelfde is, is het gewoon saai.

Volledig normaal. Een mens droomt altijd over iets dat hij niet heeft. Wat niet wil zeggen dat we ontevreden zijn. Iedereen kijkt naar andere mannen of vrouwen. Behalve misschien in de begin periode van verliefd zijn. Het geldt dus ook voor dromen.

seks heeft in uw dromen een heel andere betekenis dan in het werkelijke leven. bijvoorbeeld seks met een beroemdheid kan betekenen dat u op zoek bent naar meer erkenning of eigenwaarde. en bijv seks met iemand van uw eigen geslacht kan duiden op dat u zichzelf meer moet accepteren. niet dat u gay bent ofzo. maar waar het op neer komt, als u in uw dromen met een ander seks heeft betekent dat niet dat u vreemd gaat ofzo. het heeft bijna altijd een heel andere betekenis Toegevoegd na 22 seconden: http://www.dromen-betekenis.nl/dromen-over-seks.html

Het is juist ontzettend leuk om te ontdekken wat je onderbewuste je probeert te vertellen: Vind je de seks in de relatie niet spannend genoeg of moet je een vorige relatie verwerken of ben je eenvoudigweg op zoek naar meer genegenheid? Het uitvinden van deze "oorzaak" hoeft je helemaal niet bang te maken over de relatie met je vriend; Integendeel, het kan een heel goed opstapje vormen tot relatieverbetering. Zie ook mijn bron, hier staan nog niet eens alle type dromen. Sla je dromen eens op in een dromendagboek (meteen opschrijven als je wakker wordt) en analyseer ze eens. Vertel gerust je vriend erover, per slot van rekening vormen openheid en vertrouwen de basis van een goede relatie.

Dromen zijn een merkwaardig iets. Behalve dat het een verwerkingsproces is van hetgeen in onze kleine hersenen overdag is opgeslagen (waargenomen), zorgen onze hersenen ook voor vrije associatie van deze waarnemingen met dat wat reeds in onze hersenen is opgeslagen. Als zodanig is er geen verband te leggen tussen uw dromen en de juistheid van uw keuze voor uw vriend.

dat is voorkomen normaal dat doet je onderbewustzijn kan je niks aan doen lekker dromen dus

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100