'Vroegtijdige zaadlozing', betekent dat dan vóór de penetratie?

Toegevoegd na 8 minuten:
Of bedoelt men gewoon dat het vóór de vruchtbare periode van de vrouw is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Van vroegtijdige zaadlozing, of eigenlijk voortijdige zaadlozing wordt gesproken als de man al binnen een minuut klaarkomt. Bij sommige mannen is dat al voor de penetratie, maar dat hoeft niet het geval te zijn. "Seksuologen spreken van een voortijdige zaadlozing als een man bij elke gemeenschap binnen een minuut en vaak al binnen 30 seconden klaarkomt. Sommige mannen komen al klaar voordat ze gepenetreerd hebben. Mannen spreken vaak al van voortijdige zaadlozing als ze sneller klaarkomen dan ze eigenlijk zouden willen. "

Bronnen:
http://www.seksuologie.nl/seksuologie/vroe...

Vroegtijdige zaadlozing wil zeggen dat de man eerder klaarkomt dan hij zelf wil. Toegevoegd na 1 minuut: Het heeft niks met de vruchtbare periode van de vrouw te maken. Het kan al voor de penetratie gebeuren, maar meestal is het dat na de penetratie zeer snel een zaadlozing komt.

Bronnen:
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Voortijdige...

Tegen vroegtijdige zaadlozing, of ook wel een te snelle zaadlozing genoemd, is de opwinding bij de man zo snel en zo heftig dat er een zaadlozing komt terwijl hij dat nog helemaal niet wil op dat moment. Er is wel een en ander tegen te doen, zie bron:

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksua...

mijn ervaring met een vroegtijdige zaadlozing, is dat een man onverwachts veel eerder dan aangevoelt klaar komt. Ik heb het 1 keer meegemaakt met iemand die echt niet twee keer achter elkaar kon, maar toen ie die voortijdige lozing had gehad, kon ie dat wel. Heel apart.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100