ik heb droogte scheurtjes in de voorhuid van men penis hoe komt dit en hoe kom ik er vanaf?

ik heb dus droogte scheurtjes in de voorhuid van men penis...
het is heel irritant ik kan men voorhuid niet bewegen want dan verga ik van de pijn...
hoe is dit te verhelpen en hoe komt dit??

ik was laatst wel aan de antibiotica miss een bijwerking ? of zou het ook door sex kunnen komen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat zou best eens kunnen dat het een bijwerking is vd antibiotica, lees eens de bijsluiter. Verder adviseer ik je bij het wassen een zachte zeep te gebruiken en na het afdrogen een beetje baby olie op je voorhuid en eikel te smeren, zonodig enkele keren per dag herhalen om in ieder geval de droge huid soepeler te maken zodat het ook niet scheurt.

ja in de bijsluiter staat hier niks van in ik heb de laatste x met sex ook een condoom gebruikt ik heb een x eerder dit gehad met men voorhuid maar dat was anderhalf jaar geleden... dit is best vervelend want ik kan nu mijn eikel niet schoonmaken en sex zit er ook niet in

Mijn vriend heeft hier ook last van , Zelfs een keer dat een stukje was gescheurt tijdens de seks.. Je Kan denk ik als beste wat vaseline of hele vette zalf opdoen . Plakt wel een beetje . en een paar daagjes wat rustiger aan doen met de seks dan heb je er als het goed is geen last meer van ( me vriend igg niet )

Tegen droogte/schraalheid kun je ook zinkzalf gebruiken.

Sommige antibiotica kan candida veroorzaken. Normaliter hebben mannen daar nauwelijks last van maar met de klachten die je beschrijft zou dit in jouw geval best wel eens kunnen dat je er wel wat last van hebt. Door de antibiotica krijgen sommige bacteriën de vrije loop wat kan resulteren in Candida. Het is vrij onschuldig maar kan wel erg lastig en vervelend zijn. Ik zou er even mee naar de huisarts gaan en het navragen. Ik weet niet hoe candida bij mannen bestreden wordt maar bij vrouwen is het vaak met medicatie binnen 1 á 2 dagen opgelost.

Ga naar de huisarts, met een zalfje is het in 3 dagen over.

Ja, het kan een bijwerking zijn, en ja het kan ook door de sex komen. Het enige echte antwoord voor huidproblemen is Aloë Vera! Dit is een natuurproducht,en als je een goede pure kunt vinden, zou ik dat aanraden. Daarnáást natuurlijk even rust houden. Zelfs het vrijpartijtje met condoom, kan voor een geirriteerde penis, nóg meer irritatie opwekken. Geef het even tijd te genezen!

Je laten besnijden, dan ben je er gegarandeerd vanaf!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100