jeuk in vagina

nadat wij intiem waren heeft mijn partner veel jeuk, wat is de oorzaak ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De oorzaak van die jeuk kan vele zijn. Vaak is het terug te vinden in te droog vrijen waardoor de vagina geïrriteerd kan zijn. Ook een reactie op jouw sperma kan er toe bijdragen dan is de oplossing lekker uitspoelen na het vrijen daar zijn speciale zeepjes voor die de de vaginale fauna stimuleren. ook zijn er zalfjes te krijgen voor overwerkte vagina's ook via de huisarts. Schimmelinfecties komen ook vaak voor de ene vrouw is daar gevoeliger voor als de andere. Het is trouwens aan te raden als je vriendin last van schimmelinfectie heeft ook jouw penis in te smeren want ook al heb jij geen last kun je haar weer besmetten met diezelfde schimmel. Als ze echt last houd is een bezoekje aan de huisarts wel aan te raden.

allergisch voor rubber (condoom)? SOA?

Heeft ze in haar vagina jeuk? Dat is op zich vreemd. Eromheen kan komen door idd een latexallergie, of wellicht door irritatie door wrijving.

Sperma/vocht van de man heeft ph7 en de vagina heeft ph5. Dat is een verschil in zuurtegraad. Ws is haar zuurtegraad een beetje verstoord. Als het langer aan houdt moet ze ecen een zalfje halen bij de dok, want er kan een onschuldige schimmelinfectie ontstaan. Dit is geen soa. Ze kan het bv ook krijgen doordat ze haar vagina met zeep wast. Uiteraard zijn ook bovenstaande antwoorden een optie.

Wat ook de oorzaak kan zijn is dat je allergisch bent voor zijn sperma.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100