Vrijen homoseksuele mannen altijd met glijmiddel?

Gaat het dan om de beurt of 1 per keer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, die Annswers; Je neemt eigenlijk veel te makkelijk aan dat alle homosexofiele mannen anale seks hebben en dat ze daarbij beiden de gevende én de ontvangende partij spelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat homo's in het algemeen zeker niet allemaal aan anale penetratie doen, deels omdat ze het niet safe vinden en deels omdat ze het niet prettig vinden. En dan zijn er ook nog lui die geven, óf ontvangen, óf beiden. Niets menselijks is de homosuele medemens dus blijkbaar vreemd, maar ik neem aan dat als ze het doen, ze daarbij wel een glijmiddel gebruiken. Wel zo prettig, lijkt me.

Jeetje wat een vraag. Op de eerste plaats: Anale sex is echt geen must bij het vrijen. Er zijn veel meer manieren om fijne sex te hebben. Er zijn veel mannen die er niks van moeten hebben zelfs. Op de tweede plaats: Om de beurt of 1 per keer?? Ik begin te geloven dat homo's een heel wat kleurrijker sexleven hebben dan hetero's, als ik je vraag zo lees! En ten slotte: Mocht je een keer anale sex hebben, dan kan een glijmiddel handig zijn.

Lijkt me dat dit heel erg kan verschillen. Ieder zijn wensen en ieder zijn voorkeuren. Ik heb in mijn vriendengroep twee jongens, die inmiddels met elkaar getrouwd zijn. Heb dit onderwerp nooit aangesneden tijdens een babbeltje, vind dat net even wat te persoonlijk, maar ik neem aan dat zij ook van variatie houden.

Om een duidelijke antwoord op je vraag te geven, nee, niet alle homo's houden van anale seks, beter nog gezegd, de meeste homo's houden helemaal niet van anale seks, de meesten homo's die echt verliefd op elkaar zijn zoeken juist net als een heterostel, naar tederheid en affectie. De reden waarom de meeste mensen denken dat homo's altijd aan anale seks doen, komt algemeen door de media die zo'n verkeerd beeld van homo's geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100