Wat is een discrete webshop om bijv. een vibrator te kopen?

Ik wil liever een iets uitgebreidere webshop, dus liever geen kruidvat.nl ofzoiets. Ik wil ook gewoon een doos zonder enig logo erop, en het liefst ook niet zo'n grote sticker van "niet bij de buren afgeven", want dan weet je het ook al. :-P
(Ook het liefst met snelle bezorging)
Ik word niet veel wijzer van google, daarom vraag ik het hier. Ik kon niet vinden dat het niet mag, dus mijn excuses als ik het toch verkeerd heb begrepen.

Toegevoegd na 24 minuten:
Ik wil ook nog kunnen zien of er latex en weekmakers in zitten of niet. :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Willie.nl Pabo.nl Beiden bezorgen relatief snel. (1-2 dagen) Willie is goedkoper.

Male and female hebben een mooie verpakking. MaarWaarom ga je niet gewoon naar een winkel. Is veel leuker.

www.wehkamp.nl veel keus, snelle levering, waarvan je zelf de afleverdatum en tijd kunt bepalen, je kunt ook je pakket op halen bij een Dhl sevice punt, er zal wel een naam van Wehkamp op de doos staan, maar mensen denken daarbij eerder aan een kledingstuk of accessoire, dus dat is ook geen probleem, je kunt bij de bestelling aangeven, of het pakje bij de buren bezorgd mag worden. Toegevoegd na 2 minuten: Klik eerst op mooi en gezond en dan op intimiteit.

Zal je een paar grote spelers geven. Groetjes van een medewerker van de grootste homo internetsexshop

Bronnen:
http://www.christineleduc.nl/
www.pabo.nl
www.rimba.eu/

www.easytoys.nl. ik vind het een leuke en uitgebreide webshop. De verpakking is anoniem, ik weet niet of ze ook bij de buren afgeven ik ben meestal thuis als de pakket bezorger komt.

Een leuke overzichtelijke webshops waar tot 22 uur kan worden besteld, en anoniem verzonden wordt is http://www.megasexshop.nl ook voor goedkope en zeker ook voor A-merk dildo’s

Bronnen:
www.megasexshop.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100