zijn er op mastruberen en geslachtsgemeenschap na ook andere manieren om klaar te komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Sommigen kunnen het door aan klaarkomen te dénken... Maar weet niet of dat onder masturberen valt :-)

Ja, in je dromen. Vandaar een 'natte droom'.

Het is mij ooit overkomen bij het klimmen in een lantaarnpaal. zo'n ouderwetse. Maar dat was in de late jaren 40 van vorige eeuw, toen kon dat nog als kwajongen.

ja hoor, zo kwam ik net (op tijd)klaar met mijn werk van vandaag! ;)

Sommige mensen worden opgewonden en kunnen klaarkomen door bijvoorbeeld sm of boomknuffelen (zie spuiten en slikken). Kijk eens op de website spuiten en slikken van bnn, de afleveringen kun je daar terug kijken. Daar bespreken ze veel onderwerpen op het gebied van seks en dus ook andere soorten zonder geslachtsgemeenschap. Je kan wel pas na 10 uur die filmpjes zien.. nieuwe regel van de overheid.

Bronnen:
http://spuitenenslikken.bnn.nl/

Ja. Beffen, pijpen, ergens tegenaan rijden (hoewel je dat laatste ook onder masturbatie zou kunnen rekenen), maar sommige mensen kunnen ook klaarkomen door bepaalde meditatietechnieken. Er zijn ook mensen die klaarkomen door bepaalde sporten, zoals yoga of paardrijden. Niet dat dit vaak voorkomt, maar het gebeurt wel. Er bestaat zelfs zoiets als een spontaan orgasme, wat een bijwerking kan zijn van bepaalde medicatie, maar ook kan voorkomen door een neurologische afwijking. Mannen ejaculeren soms spontaan in hun slaap, maar er wordt wel eens gezegd dat een orgasme en ejaculatie niet per se hetzelfde hoeven te zijn. Ook in je dromen kun je soms een orgasme hebben, denk aan - al dan niet lucide - seksdromen: dat kan zowel voor mannen als vrouwen. En vooral jonge mannen die een tijdje 'droog staan' kunnen soms een veel te vroege zaadlozing hebben als ze alleen al flink opgewonden worden, dus voordat er ook maar sprake is van direct stimulatie van de penis. Tenslotte kan een orgasme ook opgewekt worden door met elektroden direct het brein te prikkelen, en kan soms ook stimulatie van andere lichaamsdelen het orgasme-gevoel te weeg brengen. Dit laatste is o.a. bekend van mensen met een dwarslaesie, die geen gevoel meer hebben in hun geslachtsorganen: andere delen van de huid worden dan soms veel gevoeliger, waardoor ook streling van bepaalde plaatsen zónder dat de geslachtsorganen aangeraakt worden, een orgasme kunnen geven.

Droogn**ken, dus tegen mekaar aanschuren met je kleding nog aan. Voor heren lijkt mij dit overigens eenvoudiger te bewerkstelligen als voor dames.

Sommige mensen schijnen klaar te kunnen komen door bepaalde plekken van het lichaam te laten strelen (oor, hals etc).

pornofilm kijken. Ik weet van iemand de "gewoon" masseert bij een sauna dat mannen op de tafel, als ze heeel ergens anders worden gemasseerd, toch klaarkomen. Ze schamen zich dan rot.

In een atracctie kan ook. Zoek maar wens op youtube.

Bronnen:
http://m.youtube.com/results?q=orgasme%20i...

Je moet je er in verdiepen en het kost veel oefening: Tantra sex. Dit gaat even verder dan het prestatiegerichte n**ken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100