wat is mastruberen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Masturbatie, zelfbevrediging of onanie is het stimuleren van de geslachtsdelen om seksuele opwinding te bereiken, meestal tot er een of meerdere orgasmen op volgen.

Net zoiets als zelfbervediging.

Masturbatie, zelfbevrediging of onanie is het stimuleren van de geslachtsdelen om seksuele opwinding te bereiken, meestal tot er een of meerdere orgasmen op volgen. De term masturbatie wordt ook gebruikt voor het met de hand stimuleren van het geslachtsorgaan van de partner (wederzijdse masturbatie), maar meestal wordt bedoeld het stimuleren van het eigen geslachtsorgaan. Masturbatie en geslachtsgemeenschap zijn de twee meest voorkomende seksuele activiteiten, maar men schaamt zich cultureel bepaald dikwijls voor het masturberen. Bij seksuele voorlichting wordt vaak alleen op de technische kanten ingegaan van masturbatie, zonder te vermelden welke gevoelens ze teweeg kan brengen. Het woord masturbatie is mogelijk afgeleid van de Latijnse woorden mas en turbare, mannelijk(heid) en (heftig) bewegen. Een variant op deze etymologie is dat het eerste deel van het woord kan worden opgevat als manus, hand, en het tweede deel als stuprum, ontucht. De term werd in het Latijn gebezigd door Martialis in de vorm van 'masturbor'. Dit is een deponent werkwoord, dus een actieve woordvorm als masturbare ontbreekt.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Masturbatie

Masturberen is jezelf bevredigen. Sex hebben met jezelf, min of meer. Als je een jongen bent dan heet het "aftrekken" en als je een meisje bent dan heet het "vingeren". Dit is niet de plek om de handelingen breeduit te beschrijven maar er is wel een speciale website waar je heel veel informatie vandaan kunt halen: http://www.hoehetmoet.nl is er speciaal voor vragen zoals de jouwe. Veel plezier en als je een computer deelt met de rest van het gezin is het slim om na het bezoeken van die site de internetgeschiedenis te wissen.

Bronnen:
http://www.hoehetmoet.nl

Door masturbatie toe te passen, ben je eigenlijk al aan het oefenen voor later, voor als je een relatie krijgt. Ook is het goed om het te doen omdat het de spanning weghaalt, en je zaadcellen zich steeds kunnen verversen.

mastruberen=zelfbevredigen=zelf genot brengen.. dus.. Uzelf seksueel plezieren;dit kan door=> vingere(vrouw),aftrekke/rukken(man), voor vrouwen zijn er genoeg tools zoals vibrators en dildo's etc.. trouwens.. wie weet dees nu nie?

Zelf bevrediging

Zie bron. Op deze site wordt alles wat met seksualiteit heeft te maken goed uitgelegd, je kunt er van alles vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100