Waarom dragen vrouwen opvallende push up beha's?

Als ze niet willen dat je er naar kijkt. (of stiekem toch wel?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hahaha, nou, geloof me, ik als vrouw kan je verzekeren dat we best willen dat ze gezien wroden, we willen alleen niet dat er openlijk naar gestaard wordt...

ze laten je denken dat je dat niet wilt, maar toch willen ze het wel. want ze proberen er altijd sexy uit te zien ;)

Ze voelen zich door hun figuur goed. Het heeft dezelfde reden waarom vrouwn sexy lingerie onder hun kleding dragen, welke niemand (Behalve wellicht de partner thuis) te zien krijgt. Zelfvertrouwen, en weten dat ze er goed uit zien. Dat betekend niet dat ze zitten te wachten op de volgende geile volwassen tiener die mijn zijn tong op zijn enkels naar de borsten gaat zitten staren.

De uitleg van je van je vraag bevat het antwoord. Als je 'als' en 'niet' weglaat.

Alles wat jij normaalgesproken ziet van een vrouw zie je omdat zij dat wil. Er bestaat niet zoiets als 'per ongeluk een knoopje los' of 'per ongeluk een push up'.

Tuurlijk willen vrouwen dat je naar ze kijkt. Anders hoeven ze zich toch niet zo op te dirken? Vrouwen willen altijd mooier gevonden worden dan andere vrouwen. En je mag er naar kijken zolang het maar niet opvalt, want vrouwen moeten natuurlijk wel de schijn ophouden dat ze het niet willen. (let op: dit gaat niet over alle vrouwen)

Ik draag push-up beha's onder sommige kleding omdat de kleding dan mooier valt. Sommige jurken hebben te veel ruimte bij de boezem. Dit kan ik dan laten slobberen of er een pushup beha onder doen. Daarnaast is er ook kleding die je borsten volledig plet. Om dan geen 'twee-erwten-op-een-plankje' effect te krijgen is enige vulling nodig. En als laatste reden zoals eerder gezegd, om mijzelf er mooier uit te vinden zien. Als ik weet dat ik er goed uitzie heb ik meer zelfvertrouwen (want ik hoef niet na te denken over hoe mensen vinden dat ik eruit zie). En soms is dat met een push-up beha of kipfiletjes (inleg borsten). Ik draag _GEEN_ push-up beha's zodat iedereen naar m'n voorgevel gaat staren.

Als je kleine tieten hebt kijken ze hierna, en denken wat een kleintjes. Met een push up krijgen ze een mooie vorm en lijken daardoor wat groter en ook dat kan goed voelen. En als mannen dan kijken voelen ze zich ook zekerder.

Ha, die Pimstyle; Als het al te duidelijk is dat een goed decolleté vooral het effect is van een push-up beha heeft die vrouw misschien wel de verkeerde keuze gemaakt....

Die vrouwen weten dat mannen visueel geprikkeld worden en geven daarom die mannen die visuele prikkel die mannen graag willen...

omdat sommige vrouwen toch graag gezien worden en mannen er graag naar kijken!!!!!!!!!!!!!!. En voor sommige vrouwen die al "hangers "hebben is het natuurlijk een uitkomst als ze voor het zicht mooi strak en stevig lijken!!!

Sexy gewatteerde push-up-bh geeft een verleidelijk decolleté met meer volume...

push up is niet om je borsten groter te laten zien maar het geeft een soort steun aan je borsten en die zitten best wel relax ;) Toegevoegd na 2 minuten: tussen ''niet en ''om'' komt er ''enkel'' vergeten schrijven :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100