Kan mijn kind onruchtbaar worden ?

Kan je van deze griepprik onvruchtbaar woorden,en kom je daar na 10 jaar pas achter.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het lijkt me erg onwaarschijnlijk dat je onvruchtbaar wordt van een griepprik. Of het helemaal uitgesloten kan worden weet men pas na een aantal jaren, maar vind het erg ver gaan om je dáár mee bezig te houden, omdat de kans nihil is dat de mogelijkheid uberhaubt bestaat. En dan ook nog eens een zeer kleine kans dat het net jouw kind overkomt. Alle indianen verhalen maken mensen onzeker en zorgen ervoor dat ze de gekste dingen gaan bedenken wat er allemaal eventueel missschien ooit wel zou kunnen gebeuren Laat je niet gek maken, blijf met beide benen op de grond en gebruik je nuchtere verstand.

Alles kan, niets is uitgesloten. Maar als dat zo is, dan zal de wereld bevolking op een natuurlijke manier afnemen. Hey, was dat niet één van de problemen die er wereldwijd heerst? Overbevolking?

Ja, die kans bestaat. Ben je daar bang voor? Dan is dat een heel goede reden je WEL te laten vaccineren. Als de kans bestaat dat dit gebeurt door de vaccinatie, is er een GROTERE kans dat ditzelfde gebeurt wanneer je de griep zelf krijgt. Net als met het syndroom van Guillain-Barre. De kans daarop wordt vergroot door de vaccinatie te nemen. De antivaccinatie-mafia stopt hier. Wij op GV lezen echter verder: De kans op het syndroom is nog veel groter wanneer je de vaccinatie NIET neemt, en je de Mexikaanse griep krijgt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100