Immuun voor deo, hoe komt dat?

Na een tijdje dezelfde deo gebruikt te hebben helpt het niet meer en moet ik op een ander merk overstappen.

Toegevoegd na 7 uur:
Immuun houdt dus in dat er zweetlucht te ruiken is.

Toegevoegd na 3 dagen:
Het schijnt aantrekkelijk voor de andere sexe te zijn maar ik vind het maar niks.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb ook snel last van zweetlucht, en gebruik daarvoor Therme Skincare het werkt 5 dagen, daarbuiten wel gewoon deo gebruiken, maar je ruikt minder snel zweet luchtjes Toegevoegd na 1 minuut: bekijk link Toegevoegd na 4 minuten: Oh trouwens, het is bij DA te koop, voor als je het zou willen proberen.

na een tijdje raak je gewend aan een geur en ruik je hem minder goed, dat is ook vaak een reden waarom mensen te veel geurtjes opspuiten, vraag eens aan iemand anders of die je deo nog ruikt.

Deo is een goedje wat je van de buitenkant erop spuit of smeert. Het kan wat zorgen voor minder transpiratie en de geur van de deo maskeert de transpiratielucht. De transpiratie komt van binnen uit jouw lichaam. Er zijn omstandigheden dat transpiratie meer ruikt. Aandacht aan hygiene kan helpen maar ook het ervaren van spanning, het opspelen van hormonen in je lijf kan de transpiratie meer laten ruiken. Heel lastig als je zelf denkt dat anderen je ruiken en jij ook jouzelf ruikt. Dan voel je je niet op je gemak. Je kunt een andere deo gebruiken die voor jouw idee beter werkt. Je kunt ook overwegen om dit te combineren met een flesje odorex Extra dry lotion en daar wat ervaring mee op te doen. Gewoon verkrijgbaar bij de bekende zaken. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100